wader

Devil May Cry

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Esu žaidęs tik 3 ir 4 šios serijos dalis,todėl dabar iškilo klausimas ar žaisti originalu DMC ant PS2 ar laukti šio remeiko...Šiaip nieko prieš neturiu aš prieš šį remeiką,svarbu,kad tik viską kokybiškai padarytų,bet pagal daugumą komentarų suprantu,kad turbūt norint pajusti tikrąją žaidimo dvasią reikia pirmiausia turbūt PS2 versiją pabandyti...

Ne į temą

DMC 1 tikrai smagus žaidimas jame gali net pajusti resident evil 4 dvasia (abiejuose buvo pilys ir pan.)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šiek tiek info apie DMC filmą (netyčia games.lt bevartydamas pamačiau šią naujieną tai pastinu čia)

Prieš tris mėnesius "Variety" paskleidė gandą, jog "Screen Gems" gavo teisę kurti filmą pagal "Devil May Cry" kompiuterinį žaidimą.

E3 parodos metu "Capcom" atstovai oficialiai pranešė, jog "Screen Gems" iš tiesų susuks šį filmą. Kalbant apie "Screen Gems", ji priklauso "Columbia TriStar Motion Picture Group" (o šis - Sony Pictures Entertainment").

Filmo scenaristu kviečiamas tapti Kyle Ward, kuris yra "Kane & Lynch" ir "Hitman 2" filmų scenaristas.

O štai liūdna žinia serijos gerbėjams. Filmas bus susuktas remiantis būsimu "Ninja Theory" žaidimu "DmC". Tiek žaidimas, tiek filmas žadami išleisti kitais metais. Daugiau informacijos nėra paskelbta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai juos tik iššaudyti. Visą tą ninja theory norėtusi pragaran nusiusti. Beje Devil May Cry fanai ir Anime fanai mėgaukites.

http://www.animefreak.tv/watch/devil-may-cry-english-dubbed-online-free

Ne į temą

Esu žaidęs tik 3 ir 4 šios serijos dalis,todėl dabar iškilo klausimas ar žaisti originalu DMC ant PS2 ar laukti šio remeiko...Šiaip nieko prieš neturiu aš prieš šį remeiką,svarbu,kad tik viską kokybiškai padarytų,bet pagal daugumą komentarų suprantu,kad turbūt norint pajusti tikrąją žaidimo dvasią reikia pirmiausia turbūt PS2 versiją pabandyti...

Hehehe... Tai jeigu tu nežaides 1 ir 2 dalies tai nei tu dvasios nei tu velnio nepajusi. Nei tu suprasi kame čia visas veiksmas vyksta. Pabandyk sužaisti pirmasias serijas ir tada žiūrėk ar nebusi prieš naują DmC.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jeigu tu nežaides 1 ir 2 dalies tai nei tu dvasios nei tu velnio nepajusi. Nei tu suprasi kame čia visas veiksmas vyksta. Pabandyk sužaisti pirmasias serijas ir tada žiūrėk ar nebusi prieš naują DmC.

Tai taip ir teks padaryti,nes kaip jau minejau,pagal komentarus eina suprasti,kad cia tik bus ko gero pigus blizgutis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visai realu, jog šiuo metu yra kuriama ne tik "Ninja Theory" "Devil May Cry" interpretacija, pavadinimu "DmC", bet ir dar vienas serijos žaidimas.

Forume "Capcom-Unity" kompanijos atstovai paskelbė konkursą artėjančiam serijos dešimtmečiui pažymėti. Konkurso sąlygos - nupiešti koncepcinį piešinį (angl. - concept art), kurime būtų pavaizduotas mėgstamiausias serijos herojus (pavyždžiui: Dante, Nero, Vergil, Trish arba Lady).

Konkurso nugalėtojas įeis į dar neanonsuoto žaidimo įstoriją kaip vienas jo kūrėjų, o jo piešinys bus parodytas žaidime. Taip pat nugalėtojas nemokamai gaus ir žaidimo kopiją, kai tik jis bus išleistas.

Ir be to, kur dar galima įdėti su "Devil May Cry" susijusį piešinį, jei ne į tokio pavadinimo žaidimą. Ir tai tikrai ne ankstesnių dalių rinkinys, o vis dar paslaptyje laikomas neanonsuotas projektas.

Gametech.ru; Capcom-Unity.com;

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
NU nah ir nesamone padare... Cia dabar skraidyti jau ismoko bbd, button smashas ir dauzo tuos demonus, jokios taktikos. Jokiu normaliu combo nesimato... Pistoletai kaip automatas, zodziu sugadino game. Butu tiesiog pavadine kitokiu pavadinimu ir butume prieme kaip nauja zaidima. O tu butu palike ramybeje. O dabar reikejo cia tuos itemus is senu dmc pavogt... Zodziu, nu graudu ziureti. :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

wow, ar reikia už mano tokį komentarą minusą dėti? o šiaip nesu užkietėjęs fanas,kaip Dante,tai gal todėl taip ir neįžvelgiu tragedijos :whistling:.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesa sakant visi DMC buvo button smasheriai :thumbsup4: taktikos ten daug tikrai nereikejo, tai biski tiksliau pradekim argumentuot "Dante" :) O seip is visu tu traileriu, visai neblogai atrodo.. tik characteris..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesa sakant visi DMC buvo button smasheriai :thumbsup4: taktikos ten daug tikrai nereikejo, tai biski tiksliau pradekim argumentuot "Dante" :) O seip is visu tu traileriu, visai neblogai atrodo.. tik characteris..

Aisku, jeigu nemoki losti tai tau button smasheris, pradziui ismok zaisti tada komentuok, ir neskleisk cia melo. Man idomu kiek kartu esi perejas visas dmc dalis? leisk spet vos kokius 1-2 kartus ane? Ziauru tokiu klausytis kurie nezino ir bando irodyti, kad jie teisus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu dauguma mygtukų maigymai yra dmc,bet norėdamas padaryti kokį kombo ar nugalėti bosą,be taktikos tikrai neapsieisi. :thumbsup4:

Man irgi nepatiktų,kad mano mėgstamą personažą drastiškai pakeistų ,man ir nepatiktų,kad koks Duke brunetas būtų,bet naujo dmc gameplay daugiau ar mažiau toks pat,gi ne pirmo asmens šaudyklė ar diablo (vienas silent hill žaidimas panašiai toks :/ )

Redagavo cookeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

wow, ar reikia už mano tokį komentarą minusą dėti? o šiaip nesu užkietėjęs fanas,kaip Dante,tai gal todėl taip ir neįžvelgiu tragedijos :thumbsup4:.

man minusa uzdejai uztai, kad as tau uzdejau? ar kazkoki nesamone mano komentare iskaitei? Pagal tavaji sprendziu, kad ne.... Gj kid.

Nu va vyrai, parasiau i youtube devil may cry button smash, net nemeta nieko ir meta pirma video combo...

vat apie ka as kalbu. O jei sleepy fan varydavai button smashu tai cia jau tavo beda yra. Tai, kad minusa man uzdejai uz nieka. Kai ismoksi taip zaist tada galesi pareiksti savo nuomone.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.