Eiviokas

Pirmas kartas i live

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,iskilo tokie klausimai nenoriu knystis tiesiog po keliasdesimt temu tiesiog noriu svariu tiesioginiu atsakymy i man rupimus klausimus.

Noreciau pradeti naudotis live tik va reikalas tame kad x'as yra Fleshintas 1,6extreame buvo naudoti piratiniai zaidimai, su active.iso bei patchinti

1) ko man reikia kad galeciau zaisti live apart to kad nusipirkti xbox live gold

2) xboxas arcade,ar turetu tai ytakos? reikia butinai harda pirkti/tureti?

3) kokia tikimybe kad pagaus mane?

Aciu. Sarasa klausimu dar papildysiu suzinojes atsakymus i siuos klausymus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,iskilo tokie klausimai nenoriu knystis tiesiog po keliasdesimt temu tiesiog noriu svariu tiesioginiu atsakymy i man rupimus klausimus.

Noreciau pradeti naudotis live tik va reikalas tame kad x'as yra Fleshintas 1,6extreame buvo naudoti piratiniai zaidimai, su active.iso bei patchinti

1) ko man reikia kad galeciau zaisti live apart to kad nusipirkti xbox live gold

2) xboxas arcade,ar turetu tai ytakos? reikia butinai harda pirkti/tureti?

3) kokia tikimybe kad pagaus mane?

Aciu. Sarasa klausimu dar papildysiu suzinojes atsakymus i siuos klausymus :D

1)interneto kabelio, interneto

2) na, kad galetum live sedeti itakos nedaro, bet va jei visokiu demo ir visokio kitokio stuff noresi nemokamai (jei esi gold) parsisusti, tada bus problemu :D

3) tik vienas M$ zino, kada vel zmones banins :D Pvz as su savo nulauztu xboxu, su goldu live atrodo beveik metus issedejau ir bana gavau, o draugas po menesio gavo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar vienas klausimas. o M$ matys kad pas mane zaista zaidimai pre-date? ar dar kaska panasaus kas yr nelegalaus apart to kad zaidziu online su piratiniu zaidmu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar vienas klausimas. o M$ matys kad pas mane zaista zaidimai pre-date? ar dar kaska panasaus kas yr nelegalaus apart to kad zaidziu online su piratiniu zaidmu :D

Na manau, kad pastebi, nes abejoju, kad M$ ir Bungie nepastebėjo, kad jau vakar HALO: Reach jau žaidė +10mln žmonių. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek paskaitines tai supratau kad reikia man persifleshint i Xtreame LT versija kad butu saugu? :D

Beto dar vienas klausimas zaidimus reikia kaskaip ten stealthint ar dar ka kad M$ kuo maziau matytu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

prie to pacio paklausiu. Ar butinai reikia kad i live pasijungt interneto kabelio?ar tinka ir bevielis kaip pvz:mezon?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

prie to pacio paklausiu. Ar butinai reikia kad i live pasijungt interneto kabelio?ar tinka ir bevielis kaip pvz:mezon?

tinka, tik prie senesnio dizaino XBOX 360 reikes pirkt WiFi prieda, naujajame Slime yra jis integruotas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip tas wifi priedas veikia? nes galvojau uztenka tik ta usb modema i usb jungti ikist

nu kas per klausimai kaip jis veikia? ot taip ir veikia: pajungi wifi adaptoriu prie xboxo ir tada gali naudotis bevieliu internetu jei modemas ar routeris suteikia tau tokia galimybe. koks dar usb? bevielis ir yra bevielis - be jokiu laidu kishimu kazkur per kazkaip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o nieko daugiau nedarant tik narsant internete (na ir zaidziant piratinius games, bet ne online) gali pagaut arba uzbanint kad nusifleshines konsole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o nieko daugiau nedarant tik narsant internete (na ir zaidziant piratinius games, bet ne online) gali pagaut arba uzbanint kad nusifleshines konsole

Gali <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip gali

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai pvz su xbox 360 slim losiant piratini ir stealthinta game online, vistiek pagautu?

o tai pvz su xbox 360 slim losiant piratini ir stealthinta game online, vistiek pagautu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.