scalman

Resident Evil: Damnation

Rekomenduojami pranešimai

Capcom has announced Resident Evil: Damnation, a sequel to the CGI film Resident Evil: Degeneration.

Currently penned for the 2012 release in Japan, Damnation will feature Leon S. Kennedy as a main character and the film will be a 3D release.

This news comes as a surprise following the worldwide release of live-action Resident Evil: Afterlife which released in UK cinemas last week. Film star Mila Jovovich has also hinted that another Resident Evil film could be in the pipeline.

gan idomu. Degeneration pratesimas,su tais paciais veikejais, Leon S. Kenedy gryzta ,tik dabar jau pilnam 3D bus.. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vienintelis filmas , kuris bent kiek buvo susijes su zaidimo dvasia, tai RE2. Visi kiti paprastas holivudinis popsas, be jokios minties. Ne to tikejausi is Resident Evil filmu. Juk galejo padaryti tikrai gera siaubo filma, o gavom (cia mano nuomone) pigu veiksmo slamsta su prasta istorija, be jokios Residento atmosferos.

Silent hill filmas pvz. buvo tikrai nuostabus kurinys. Is jo reiketu imti pavyzdi kaip kurti gera filma paremta zaidimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na o man visi filmai patiko, man apskritai viskas patinka kas suseja su resident evil tik aisku paziurejus pagalvoji kad kazko truksta kad kazko daugiau galejo i filma idet ir pan. Bet pakutine dalis Resident Evil Afterlife tikrai paliko dideli gera ispudi kai ziurejau kino teatre I-MAX 3D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na o man antraip, isvis nepatinka jokie re filmai :D nu dar tas cg toks puse velnio, bent jau primena resident evil, bet jam vistiek truko kazko, gal per trumpas pasirode, labai greit visas veiksmas issivyste. Na Idomu ka antroje dalyje parodys :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paziurejom. pirma kas uzkliuvo visu vyru lupos. wtf. tokios pustos nemanau kad buna pas vyrus :stare: . na bet nesikabinejant prie pacios grafikos gerumo, na kai kurie siu dienu ar paskelbti zaidimai turi jau toki lygi ar ir geresni.pats Leon kazkaip pasikeites. na isvaizda savo nzn net. vietom per daug dramos tokios bobiskos sakyciau, maziau kieto vyrisko saudymo. bet tas ok. Leono drauge kieta. aisku abi filmo moterys turejo but sexy kas be ko. siaip jau noretusi kazkokio next gen is CG is tikro.na daugiau visko ,detaliau, daugiau charu filme,butu idomiau. bet na izanga i RE6 gal ir nebloga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nezinau sitas kitoks.tai man patiko bet ne wou tikrai.o anas buvo pirmas ziuretas RE CG filmas tai buvo idomu.anas tamsesnis gal toks sakyciau,na sitam yra gana juokingu dialogu ar ten fraziu tikrai. :melvin: leon turi kietus dzinsus , pirmo asmens scenos su proziku labai geros irgi... :spiderp: . jausmas toks kad norisi pasimt RE 4 dar palost su Leon. nes na jis visada buvo toks ..idomesnis charas,ne raumenu kalnas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu pažiūrėjau ir tikrai visai patiko,tikrai man geresnis už RE live action filmus kartu sudėjus ir už degeneration geresnis. Žymiai geriau techniškai atrodo,ypač aplinkos,nu modeliai galėtų būt geresni,bet spėju filmas buvo trumpai kuriamas,tai gal todėl,bet netrukdė. Bet pagrinde istorija buvo įdomesnė, personažai irgi, nors ten jie gan tipiški buvo, bent jau turėjo asmenybes ir kažkiek tau rūpėjo ar kas nors ten miršta ar ne. Ko negaliu pasakyt apie andersono šedevrus, nes niekam nerūp ar kas mirs ar ne. :D

Daug kur vietomis priminė žaidimą,ypač tais kameros kampais, daugiausiai patiko filmo vietos pradžioj, nes daugiau atmosferos ir priminė čiut čiut pirmas žaidimų dalis. Nu kita bėda dar buvo tikriausiai vertimo, nes vietomis ne kaip juokeliai nuskambėdavo ar jų per daug man pasirodė. Bet apskritai likau visai patenkintas filmu,daug dar yra kur tobulėti,bet jei neregresuos atgal,tai viskas tada ok. :D

Redagavo cookeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.