bgdz123

Maza problema su Madbo Chip ps2

Rekomenduojami pranešimai

Zodziu yra taip turiu ps2 ir imontuotas madbo Chip'as .. tj vat . ir yra beda kad saltam ps2 ijungent ne is pirmo kart pasileidze game tiesiog atrodytu chipas neisijunge rejk dauk kartu traukineti laida ir tiesiog restartuoti ps2 kol pradeda veikti ir ismeta ekrane Madbo chip. norejau paklausti kame ce beda kdl tjp yra? ar tjp turi buti kad ne os pirmo akrto visada isijunge chipas? :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gali but kad pas tave padaryta taip,kad keleta kartu restartavus gali zaist piratkes :thumbsup4: pas mane matrix infinity to tai nera.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali but kad pas tave padaryta taip,kad keleta kartu restartavus gali zaist piratkes ;) pas mane matrix infinity to tai nera.

na nebent :) pats ir nezinau kas ce tixliai galetu buti aisku is kelinto karto pasileidze kartaisprireike ir 20 kartu ar daugjau parestartinti pakeitinejus cd kitus kol isijunge ;) bet visgi dar isijunge tik tas nemalonu kad tenka tjp pazaist nesamoningai su situo ps2 . tj is pradziu sakau gal chipas jau skaiciuoja sawo paskutineses minutes gyvenime tdl tjp ;):thumbsup4:;) ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nebent ;) pats ir nezinau kas ce tixliai galetu buti aisku is kelinto karto pasileidze kartaisprireike ir 20 kartu ar daugjau parestartinti pakeitinejus cd kitus kol isijunge ;) bet visgi dar isijunge tik tas nemalonu kad tenka tjp pazaist nesamoningai su situo ps2 . tj is pradziu sakau gal chipas jau skaiciuoja sawo paskutineses minutes gyvenime tdl tjp ;) ;) :thumbsup4:;)

Ne į temą

one.lt much?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane irgi taip būna(Pas mane irgi ModBo). Bet nedažnai. Todėl nekreipiu dėmesio į tai, o traukiot is rozetes neteko, palaikau reset ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as esu is meistro girdejes , kad taip kartais gali nutikt. uzsipildo kazkokia atmintis ir reikia palaikyt 15min isjungta arba budinciam rezime. tiksliai nepamenu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as esu is meistro girdejes , kad taip kartais gali nutikt. uzsipildo kazkokia atmintis ir reikia palaikyt 15min isjungta arba budinciam rezime. tiksliai nepamenu.

jo jo as wa ta pati pats ismaste ,;) tj paimu pres norint zaist ijungiu ir palieku kokiai 10 min. pastowi pasyla o tada lengwai isijunge restartinant ;]

tj tjp iseina kad ce toks chipas tjp turi buti ;] :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip ir bus kaip sakiau,tavo cipo "privalumas" kad turi apsilt ir dar restartuot :) girdetas dalykas siaip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip ir bus kaip sakiau,tavo cipo "privalumas" kad turi apsilt ir dar restartuot :) girdetas dalykas siaip

na db viskas aisku jau apie madbo bus;]]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.