BlueSing

Kompo beda skubiai!

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, siandien del vieno reikalo vel reikejo perasyti windowsus (xp), ir kai inraso per bios pradzia, tai paskiau kai pradeda ta instaliacija kita, ant 34 minutes pradeda mirkciot ekranas ir ismeta tokia lentele http://img834.imageshack.us/i/nuotrauka0952.jpg/ (kiekviena karta)

Ka daryti, bandziau formatuot kiekviena hdd nieko neiseina, seniau irgi taip mete perasant bet kazkaip insirase, dar jau nieko negaliu padaryt.

Man ir buvo panaši problema su senu stacionaru, po tokių dalykų sudegė hardas. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man ir buvo panaši problema su senu stacionaru, po tokių dalykų sudegė hardas. :D

Tai kas nors galit pasakyt ka man daryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi tokia pati problema buvo, bet nelabai pamenu ką dariau. Žiūrėk ar geri windows ir kur į hdd kišasi laidai ar gerai susijungę, nes pas mane kažkokie "dišovi" kad kartais kontakto nebūna...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi tokia pati problema buvo, bet nelabai pamenu ką dariau. Žiūrėk ar geri windows ir kur į hdd kišasi laidai ar gerai susijungę, nes pas mane kažkokie "dišovi" kad kartais kontakto nebūna...

Nu tu DIEVAS!!!! Padrocinau (sorry uz zargona) hdd laidus ir praejo 34 minute, dabar raso normaliai aciu labai!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.