karolissss

xbox neskaito disku. kame beda?

Rekomenduojami pranešimai

tagi siandien nusipirkau 5 acme diskus. tikejausi kad jie bus tokie kaip iki tol tureti diskai acme bet atrodo jie kitaip... jau rasiau tris diskus o man ju neskaito ir xboxo dvd rom kiek pasukes raso open tray o senus acme diskus kuo puikiausiai skaito. man butu idomu zinoti ar cia beda su acme diskais ar pc dvd rom pasenes jau...

post-27974-1284135593_thumb.jpg

post-27974-1284135721_thumb.jpg

post-27974-1284136114_thumb.jpg

Redagavo karolissss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal kartais pasenus FW romo kalta arba jau lazeriui sakes

Redagavo mp3magas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kartais pasenus FW romo kalta arba jau lazeriui sakes

xbox romo FW yra ixtreameLT o del lazerio taj nzn.. gal ir sakes bus bet tada yra klausimas kodel kitus, seniau irasytus diskus skaito?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne as turiu omeny pc dvd romo fw (del senos fw romas gali nezinot kaip rasyt naujesnius diskus) pasenus arba lazeris paejas

Redagavo mp3magas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne as turiu omeny pc dvd romo fw (del senos fw romas gali nezinot kaip rasyt naujesnius diskus) pasenus arba lazeris paejas

aisku. rytoj jei rasiu nusipirksiu 1 verbatium diska. gal kai ta isirasysiu veikis o gal ne. parasysiu kaip gausis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisku. rytoj jei rasiu nusipirksiu 1 verbatium diska. gal kai ta isirasysiu veikis o gal ne. parasysiu kaip gausis...

gal nusmigo lazeris pc rekorderio,tai aisku kad anksciau rasytus skaitys,nes cia ne boxe beda. beda tai kaip diskai irasyti,reiskia irasyti netinkamai. o reikia is tikro labai nedaug tik lievai kaip nors biski isirays ir jau neskaitys.arba relyzai zaidimo blogi. gal reikia activacinio disko,gal zaidimam reikia kitos fw todel neina.jei jie kitos wave.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kartais tu jų Ikej nepirkai su akcija? Nes kai aš nusipirkau vieną ir įsirašiau ,tai man ne tik ,kad neįsirašė ,o ir visas loptopo dvd-romas užstrigo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kartais tu jų Ikej nepirkai su akcija? Nes kai aš nusipirkau vieną ir įsirašiau ,tai man ne tik ,kad neįsirašė ,o ir visas loptopo dvd-romas užstrigo

ne. pirkau naujus is topo centro uz 4.69lt

gal nusmigo lazeris pc rekorderio,tai aisku kad anksciau rasytus skaitys,nes cia ne boxe beda. beda tai kaip diskai irasyti,reiskia irasyti netinkamai. o reikia is tikro labai nedaug tik lievai kaip nors biski isirays ir jau neskaitys.arba relyzai zaidimo blogi. gal reikia activacinio disko,gal zaidimam reikia kitos fw todel neina.jei jie kitos wave.

taj kad ne. pas mane yra ixtreameLT O i diskus rasiau left 4 dead, assasin creed 2, mafia 2 ir nei vieno disku neskaito beto kazkuri rasant ismete man kazkokia klaida

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar pirkau toki Acme nauja cd,na nzn man isirase kuo puikiausiai Mass effect 2 CD2 :thumbup: turbut problema jau su pc recorderiu bus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar pirkau toki Acme nauja cd,na nzn man isirase kuo puikiausiai Mass effect 2 CD2 :thumbup: turbut problema jau su pc recorderiu bus :)

tuoj bus man aisku. db nusipirkau verbattim diska ir bandau gta4 irasyt. jei neirasys taj tiksliai kad beda su pc dvd-rom. kazi kiek naujas jis kainuotu jei pirkciau is kompu taisyklos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

apie 100lt nebrangus jie yra :D

kam brangus kam ne. man, isleidusiam visus money uz xbox ir neturint nieko taj daug bet kaj parduosiu PSP ir turesiu siek tiek tada kaina negazdina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau pagalbos nebereikia. isirasiau zaidima i verbatim diska ir viskas veikia. turbut kaj mano pc yra ~5 metu senumo taj del to nauju disku neina irasyt ar kaip cia gaunas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau pagalbos nebereikia. isirasiau zaidima i verbatim diska ir viskas veikia. turbut kaj mano pc yra ~5 metu senumo taj del to nauju disku neina irasyt ar kaip cia gaunas...

arba diskus galejai brokuotus kelis nugriebti. atsimenu sake kazkas 20 cake verbatimu nusipirko ir visi brokuoti buvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.