feomen

Ausinės

Rekomenduojami pranešimai

Seiki,tai pagalvojau,kad reiktų prisijungti ausines prie televizoriaus,žinau,kad reike specialios jungties,bet pas mane televizoriuje yra tokia jungtis ausinėms,bet kai įkišu į ja ausines vis tiek eina garsas per televizorių <_< Ir ant tos jungties yra ausinės nupieštos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Seiki,tai pagalvojau,kad reiktų prisijungti ausines prie televizoriaus,žinau,kad reike specialios jungties,bet pas mane televizoriuje yra tokia jungtis ausinėms,bet kai įkišu į ja ausines vis tiek eina garsas per televizorių <_< Ir ant tos jungties yra ausinės nupieštos.

Per teliko meniu reikia paieskot kazko tokio kaip audio output ir ten pakeist is speakers į headphones. Kazkas tokio turetu but.

Redagavo xNingenx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane ant Philips'o, tai mute paspaust reikia :book:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per teliko meniu reikia paieskot kazko tokio kaip audio output ir ten pakeist is speakers į headphones. Kazkas tokio turetu but.

Kiek ieškojau tai nėra pas mane to audio output.Na tiek to tada.

Pas mane ant Philips'o, tai mute paspaust reikia <_<

Pas mane taip pat Philips'as tai paspaudžiau mute ir padėjo! Tik va gal dar kaip nors galima garsą pasididinti,nes užleidžiu ant viso ausiniu garso tai jis gan tylus būna.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek ieškojau tai nėra pas mane to audio output.Na tiek to tada.

Pas mane taip pat Philips'as tai paspaudžiau mute ir padėjo! Tik va gal dar kaip nors galima garsą pasididinti,nes užleidžiu ant viso ausiniu garso tai jis gan tylus būna.

pagarstint tada mute paspaust ;DDDDDDDDDd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

juokinga , bet faktas <_< kitaip neiseina :book:

Pas mane igri philips , bet kazkaip nepajunginejau ausiniu prie jo tai vat proga atsirado :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reiks pabandyt :book: Net nepagalvojau <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.