ch0k3

Xbox Live Marketplace bugas ar ne?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, susidūriau su tokia problema jog negaliu parsisiūsti beveik nieko iš Xbox Live Marketplace, šiandien bandžiau siūstis Dead Rising 2: Case Zero bet nesėkmingai. Problema tame jog išmetė lentelę "This item isn't available in your current location.", tas pats pasikartojo kaip norėjau parsisiūsti ir GOW map pack'us, nežinau kame problema persistačiau iš UK į USA vis tiek tą patį meta. Negi XBL atseka pagal IP adresą?

Beto bandžiau siūstis ir per marketplace.xbox.com, tai ten visiškai užlužta, kaip paspaudžiu Download to Xbox 360, tiesiog išmeta ta marketplace balta vaizdą ir tiek štai img apie ką kalbu:

Nuotrauka

Taigi gal kas nors susidūrėte su šita problema ir galite pasidalinti kaip ją išsprendėte, ačiū :) .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susidūriau vakar taip pat bandydamas siųstis Dead Rising 2. Ta pati klaida konsolėje. O per Web'1: "Sorry. This offer is not valid in your region, or it has expired".

Šiaip ne pirmas kartas.

Bet šį kartą nepastebėjau, kad užsienio forumai dėl to skųstųsi.

Užklausiau Xbox forume.

http://forums.xbox.com/34050511/ShowPost.aspx#34050511

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susidūriau vakar taip pat bandydamas siųstis Dead Rising 2. Ta pati klaida konsolėje. O per Web'1: "Sorry. This offer is not valid in your region, or it has expired".

Šiaip ne pirmas kartas.

Bet šį kartą nepastebėjau, kad užsienio forumai dėl to skųstųsi.

Užklausiau Xbox forume.

http://forums.xbox.com/34050511/ShowPost.aspx#34050511

Tai taip išeina jau dviese sėdim su ta pačia problema, bet man tik viena mintis šauna į galva tai ta jog atseka pagal IP...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai ta pati man rase ir bandant siusti hawx 2 demo.

Taip, taip aš irgi bandžiau siūstis HawkX 2 demo ir tą patį metė bet tai buvo pats pirmas kartas ir galvojau galbūt čia kol kas tik USA regionui prieinamas, bet vistiek nors mes ir lietuvoje gyvename negi mums nėra priėimo prie naujų žaidimų ir jų demo versijų?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man taip pat neleidzia, bet tai man visai nenaujiena, kariavau kazkada su gow mapais, deje nesekmingai, nors girdejau budu kaip galima tai padaryti naudojant antra tinklo plokste, cia is LIVE draugu kakas yra parsisiuntes visus gow packus budamas lietuvoj ir naudodamas ta metoda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As vakar Dead Rising 2 Case Zero ta pacia valanda kai ikele i game marketplace uzdejau siust tai atsiunte. Siandien pabandziau jau neleidzia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Panašu, kad problema yra ir kitose šalyse.

Tai mūsų MS dar galima sakyti nenurašė :)

taip, ta problema yra daugeli saliu arba tie downloadai praleidzia tik UK ip'us, nes bandziau i norvegijos - tas pats, pazystamas bande is danijos - tas pats.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

skaiciau kad proxy naudojant jav atsiuncia ,seip ir uk turetu tikt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Butai/Ignai,

Kaip Jūs sugebate iki 99% parsisiųsti? Skaičiau ir kt. forumuose, kad parsisiunčia, bet man nei 1% nepavyksta. Tad iki proxy naudojimo man dar toli tam paskutiniam procentui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia mum vienas lietuvis pasakojo ,kaip parsisiunte ta case zero naudodamas 2 tinklo plokstes ,nezinau kaip jam tuos 98% parsiunte, man per xbox neleidzia pradet.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia mum vienas lietuvis pasakojo ,kaip parsisiunte ta case zero naudodamas 2 tinklo plokstes ,nezinau kaip jam tuos 98% parsiunte, man per xbox neleidzia pradet.

Na bet nereikia nei dviejų tinklo plokščių. Pvz daroma taip: jungiama verstu kabeliu į laptopą, o laptopas per wirelesą į namų router'į ir į internetą. Tad laptope belieka kažką suinstaliuoti/sukonfigūruoti (proxy softą ir pan.). Arba jungti į tą patį routerį, bet nurodyty Xboxe default gateway - namų kompą. Tada nereikės ir dviejų tinklo kortų.

Klausimas ar iš šis būdas yra legalu ar ne? :lol:

Ir kitas klausimas: kur gauti tutorialą tų dviejų tinklo plokščių :D Išbandyčiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

seip jei laptopa turi gal tada ir su juo iseitu ,cia ko nors nelegalaus kazin ar yra ,juk vistiek 400 msp reikes sumoket ,to kur parsisiunte xbl vardas: tautvas .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.