televizorius

Nemokamas XBL GOLD savaitgalis FREE MEMBER'iams (ex. Silver)

Rekomenduojami pranešimai

as nesuprantu is kur jus traukete informacija kad per free live weekend bus tas update???

Šiaip tai blogai, kad jie galvoja, jog bus update. Nes tokiu atveju bijos ir nebesijungs į Live ir man nebus į ką šaudyti Crysis 2 ar BC2 multiplayer'yje :mml:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šiaip tai blogai, kad jie galvoja, jog bus update. Nes tokiu atveju bijos ir nebesijungs į Live ir man nebus į ką šaudyti Crysis 2 ar BC2 multiplayer'yje :mml:

bet nebus tada visokiu noobu bus idomiau zaisti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ko jus cia pykstates... nesuprantu, as tik pasakiau man idomu kas bus, juk nesakau kad tikrai bus tas dash'o updatas, manau kad cia yra kokia 50 ant 50 kad bus o gal ir nebus... tik kadangi as nelisiu ir nerizikuosiu, man noresis suzinoti visas tiesas kaip ir kas buvo, ar cia tikrai tik gandai buvo ar tiesa ir dalis zaideju neteko galimybes jungtis i live, nera nei patvirtinimu nei paneigimu, taip kad laukiam kas ir kaip... :mml:

EDITE: manfredui minusas uz tai kad zemina tuos kurie nezaidzia online... is kur tu zinai kokie jie zaidejai ir kokie tai zmones...

Redagavo Sharasi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

EDITE: manfredui minusas uz tai kad zemina tuos kurie nezaidzia online... is kur tu zinai kokie jie zaidejai ir kokie tai zmones...

Nedaug pažįstu žaidėjų... tačiau mano pažįstamų rate yra maždaug taip: tie, kurie nesėdi live (ar kitose platformose nežaidžia online) yra daugiausia užsidarę žmonės, intravertai, tinginiai, bailiai. Tie, kurie žaidžia online - ekspresyvūs, aktyvūs, mėgstantys organizuoti viską ir pan.

Tad, nors ir labai labai paviršutiniškai, galima šiokias tokias išvadas daryti :mml:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nedaug pažįstu žaidėjų... tačiau mano pažįstamų rate yra maždaug taip: tie, kurie nesėdi live (ar kitose platformose nežaidžia online) yra daugiausia užsidarę žmonės, intravertai, tinginiai, bailiai. Tie, kurie žaidžia online - ekspresyvūs, aktyvūs, mėgstantys organizuoti viską ir pan.

Tad, nors ir labai labai paviršutiniškai, galima šiokias tokias išvadas daryti :mml:

na nezinau kaip kiti, bet tarkim as nezaidziu online, nes visu prima man gaila pinigu goldui, visu antra zaisti online reikia daug laiko, nepazaisi juk online 10 ar 20 min ir palikes komanda eisi darytis kokiu nors darbu... as daug zaideju nepazystu, bet kaip tik galvociau tie kurie zaidziai pastoviai online jie nelabai turi asmenini gyvenima ir bendrauja tik internetu arba zaisdami onlaine ir save priligindami valdomiems veikejams... cia supranti psichologiniai aspektai kuriu nei as nezinau nei tu, nes nemanau kad tu butum baiges kokia nors psichologija ar kazka panasaus... ir siaip as geriau einu pasportuoti i stangine tarp realiu zmoniu, reguleriai susitinkam su draugais krepsyni zaidziaim salej, o xbox'as tik kaip priedas prastumti laisvas minutes... ir ramiai sau atsipalaiduoti zaidziant single player

Redagavo Sharasi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

omeny turejau ne tuos kurie zaidzia offline o tuos kurie skleidzia nepagrystus gandus ir bijo jungtis i live

pvz: kad per sita free live weekend bus naujas update, nors nera jokiu ziniu kada bus tas update

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ko jus cia pykstates... nesuprantu, as tik pasakiau man idomu kas bus, juk nesakau kad tikrai bus tas dash'o updatas, manau kad cia yra kokia 50 ant 50 kad bus o gal ir nebus... tik kadangi as nelisiu ir nerizikuosiu, man noresis suzinoti visas tiesas kaip ir kas buvo, ar cia tikrai tik gandai buvo ar tiesa ir dalis zaideju neteko galimybes jungtis i live, nera nei patvirtinimu nei paneigimu, taip kad laukiam kas ir kaip... :)

o koks skirtumas bus ar nebus? jei pvz tu jau susikures LIVE profili, pabandei ten kelis zaidimus ir pyst kita diena ismeta Update (ir tu zinai kad cia naujas dash), tada sprendi, ar meti katik pradeta piratavima, arba neupdatini ir zaidi sau toliau offline.

bet nors LIVE butum paloses, pabandes, nes as ir kol nebandziau man jo nereikejo, 17.000 GS buvau surinkes offline, bet kai pabandziau.... tai db man xboxas be LIVE, tai tik puse savo vertes praranda, o gal net ir daugiau.

todel dar karta sakau, tu nieko neprarandi zaisdamas LIVE iki update ir nieko nepralosi jam isejus, bus tavo teise rinktis.

na nebent dar live profilio neturi ir tingi prasidet su tuo live zaidimu, tada gali islaukt ir paziuret kas bus, bet cia tik todel kad tingi arba bijai :mml:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o koks skirtumas bus ar nebus? jei pvz tu jau susikures LIVE profili, pabandei ten kelis zaidimus ir pyst kita diena ismeta Update (ir tu zinai kad cia naujas dash), tada sprendi, ar meti katik pradeta piratavima, arba neupdatini ir zaidi sau toliau offline.

bet nors LIVE butum paloses, pabandes, nes as ir kol nebandziau man jo nereikejo, 17.000 GS buvau surinkes offline, bet kai pabandziau.... tai db man xboxas be LIVE, tai tik puse savo vertes praranda, o gal net ir daugiau.

todel dar karta sakau, tu nieko neprarandi zaisdamas LIVE iki update ir nieko nepralosi jam isejus, bus tavo teise rinktis.

na nebent dar live profilio neturi ir tingi prasidet su tuo live zaidimu, tada gali islaukt ir paziuret kas bus, bet cia tik todel kad tingi arba bijai :)

turejau as ta golda 3 menesius po 5 svarus mokejau zinai kiek pasinaudojau na per tuos 3 menesius gal isviso kokia valanda ar dvi ir dabar 3 menesius be jo esu ir nereikalingas jis man, as turiu kur kitur deti pinigus o ne moketi uz galimybe pazaisti su gyvais zmonemis kompiuteriu... o nemokamas gold savaitgalis visai manes nedomina nes juk savaitgalis, o jei geri orai tai isvis, nejau neturi geresnio ka paveikti kad kai toks oras ir plius savaitgalis sedeti prie xbx'o ir losti online...

omeny turejau ne tuos kurie zaidzia offline o tuos kurie skleidzia nepagrystus gandus ir bijo jungtis i live

pvz: kad per sita free live weekend bus naujas update, nors nera jokiu ziniu kada bus tas update

bet juk tu ir negarantuoji kad nebus :mml:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

21-25 april 2011 Xbox LIVE free weekend

Where da f*ck is my weekend?

Pasijungiu šnd sakau Beta Gears 3 palošiu, atrakinsiu Thrashball Cole, nėra dar <_< tik pacukai vėl offerį daro : už 25LT 3 mėn goldo, solidus offeris bet kai neturiu kortos ir nieks nepadeda tai taip ir praeina vėjam tokie offeriai :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ne musu laiku gal prasideda

Tai čia savaime aišku <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tam virsuje sakiau, kuris nesuprato.

tai gal ir nebėgau 00:01 žiurėt ar gold dar nėra...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.