televizorius

Nemokamas XBL GOLD savaitgalis FREE MEMBER'iams (ex. Silver)

Rekomenduojami pranešimai

manau M$ tau gimtadieniui kita dovana ruosia :)

ne nu idomiai, jau pradedu manyt kad jie cia is tikruju tokie dosnus pasidare ir jokiu pasleptu minciu neturi. pakeite strategija pvz, ir bando paziuret kiek pinigu jiem is live iseis, nors ir los flashintos konsoles. bando palygint kas geriau ar banint ar ne, nes jau zino kokie nuosoliai kai isbanino virs milijono vartotoju ir dauguma ju pabego i sony puse.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gal kam reikia 48val goldo-pirmam parasiusiam y pm dariu

Ačiū. Panašu, kad buvau pirmas.

Ne į temą

ne nu idomiai, jau pradedu manyt kad jie cia is tikruju tokie dosnus pasidare ir jokiu pasleptu minciu neturi. pakeite strategija pvz, ir bando paziuret kiek pinigu jiem is live iseis, nors ir los flashintos konsoles. bando palygint kas geriau ar banint ar ne, nes jau zino kokie nuosoliai kai isbanino virs milijono vartotoju ir dauguma ju pabego i sony puse.

:)

Įdomu ir man. Nujaučiu, kad vartotojai jau tokie yra ir jokie banai to nepakeis:

Kas piratauja - net ir po bano nepirks žaidimų.

Kas nepiratauja - tie

Kažkodėl nujaučiu, kad banai įtakoja visai kitus dalykus (pajamas, išlaidas*, reputaciją (tiek prieš žaidėjus, tiek prieš autorius) ir t.t.), tačiau eilinio vartotojo pasaulėžiūrios - ne. Tad banai buvę nebuvę - kaip piratavo 99% playmanija vartotojų taip ir pirataus toliau.

Beje.. įtaka (gal ir nežymi, tačiau ji yra) turėtų būti vis tik ir XBL kaštams. Supportinti nelegalus irgi kainuoja (nors jie už tai ir susimoka pirkdami Gold'ą, tačiau ne visi) - serveriai, forumai, support ir t.t.

Manau MS analitikai tikrai gerai dirba savo darbą ir yra gerai įvertinę, ką jiems duotų banai, kiek jiems kainuoja "išlaikyti" nelegalus ir pan.

Na bet čia jau offtopic.

Grįžtant prie nemokamų savaitgalių: per tokius savaitgalius turėtų į online išeiti krūva AP25 apsaugos nepraėjusių ir flagintų vartotojų MS ban list'ams papildyti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va dabar man iškilo dilema.. Jungsiuosi prie live su nauju acc , kuris nei kart nebuvo prisijungęs į live. Bet juk kai pirmą kartą jungiesi tai iškart duoda mėnesį nemokamai sedėti live. Tai ar nebus taip kad jeigu jungsiuosi pirmą kart būtent per ateinantį free live savaitgalį , man iškart pradės skaičiuot tą mėnesį ? Kaip padarius čia kad gautųsi ir mėnesis nemokamo live ir plius dar tas free live savaitgalis ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va dabar man iškilo dilema.. Jungsiuosi prie live su nauju acc , kuris nei kart nebuvo prisijungęs į live. Bet juk kai pirmą kartą jungiesi tai iškart duoda mėnesį nemokamai sedėti live. Tai ar nebus taip kad jeigu jungsiuosi pirmą kart būtent per ateinantį free live savaitgalį , man iškart pradės skaičiuot tą mėnesį ? Kaip padarius čia kad gautųsi ir mėnesis nemokamo live ir plius dar tas free live savaitgalis ? :)

reikejo jungtis penesi pries si eventa, tada gal ir butu kas gavesi.

o siaip per ta menesi kuri gausi nemokamai tiek atsizaisi, kad toks klelios free dienos nieko nereiks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PRIMINIMAS

Sveiki Silveriai (arba pagal naujus pavadinimus - Free Membership'eriai),

Jum ir vėl pasisekė... 4free :thumbup:

From January 28 (12:00 p.m. EST / 9:00 a.m. PST) through January 31 (12:00 p.m. EST / 9:00 a.m. PST), all Xbox LIVE members will be able to try Xbox LIVE Gold for FREE!

Kas nesupranta angliškai - paskutinį 2011m. sausio savaitgalį (28-31d.) galėsite žaisti online nepirkdami Gold'o ;)

PASIŽYMĖKITE KALENDORIUOSE ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laukiu nesulaukiu. Tokia šventė būna tik pora kartu per metus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

gal apipiso mus cia nebus jokio free live ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.