nitroxy

ps2 SCPH-70003 keistai elgiasi

Rekomenduojami pranešimai

sveikia turiu ps2 slima SCPH-70003 silver ir jam pasireiske kaskoks keistas dar niekad nematytas simptomas

PIC:

Nuotrauka

tas kur baltas taskas ten turetu buti kaskur 10-15 taskeliu paeiliui vaikstanciu po ekrana o db uzstrige ir visada taip stovi

bandziau ir plika pajungt be jokiu priedu tik laidu i tv ir maitinimo bloku, ir buvau atidares isemes atminties batareika palaikes biski ir viel surinkes techniskai ps2 atrodo tvarkingas viduj dulkiu nera pats isvaliau, ventiliatorius suteptas dirba puikiai tik va nesuprantu kame beda

dar buvo pakibes ps2 pora kartu tik nezinau ar turi kanors bendro su tuom nes tada zaidziau su visokiom programom

gal zinote kame cia beda gal kam taip buvo ? dar ilgai veike ps2 poto?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

buvo ir man taip... seip tai kad uzstrigo tai nk blogo nedaro... malyg man pavyko ta nsm panaikint zaidiant su laiko ir laiko juostos nustatymais, pavbandyk pajunges kokia 1 h palikt ji ramiai biose padirbt... poto nustatyt laiku

Redagavo mxpxun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dekui padejo tiesiog reikejo nustatyti data ir laika as kaip suprantu tai kaip ispejimas kad nenustatyta data ir laikas nes kai pirma karta isrinkau ps2 ir isimiau batareika taip ir atsitiko ir nepagalvojau sutvarkt nustatymus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.