nitroxy

PSXLAUNCHER problema

Rekomenduojami pranešimai

sveiki turiu problema su PSXLAUNCHER man su juo nepaleidzia su kompu irasytu zaidimu o tuos turginius paleidzia ir kai paleidzia zaidimai truputi lagina ir vaizdas susitraukias zemai nukirpta kaskur 10cm

o kai suswapinu be papildomo softo kai pasirodo ps zenklas tai ir mano irasyti zaidimai veikia tik taip pat lagina ir apacia nukirpta

gal zinot kame beda?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki turiu problema su PSXLAUNCHER man su juo nepaleidzia su kompu irasytu zaidimu o tuos turginius paleidzia ir kai paleidzia zaidimai truputi lagina ir vaizdas susitraukias zemai nukirpta kaskur 10cm

o kai suswapinu be papildomo softo kai pasirodo ps zenklas tai ir mano irasyti zaidimai veikia tik taip pat lagina ir apacia nukirpta

gal zinot kame beda?

Kazkodel atrodo, kad bus lazerio problema, o del nukirpto vaizdo tai cia visiem taip buna :D Turginius paleidzia, nes jie irasyti geriau ir pagal mane i geresnes kokybes diskus :D kai darai swapa, tu duoti nuskaityt ps2 geresni diska, jis lengviau ji nuskaito, o kai idedi savo irasyta jis buna nuskaites ta vieta kurios nenuskaito ir paleidzia tavo zaidima ;) tikiuosi supratai, pirma patarimas tai pravalyt lazeri ir padidinti cd disku lazerio stipruma :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkodel atrodo, kad bus lazerio problema, o del nukirpto vaizdo tai cia visiem taip buna :) Turginius paleidzia, nes jie irasyti geriau ir pagal mane i geresnes kokybes diskus :) kai darai swapa, tu duoti nuskaityt ps2 geresni diska, jis lengviau ji nuskaito, o kai idedi savo irasyta jis buna nuskaites ta vieta kurios nenuskaito ir paleidzia tavo zaidima :) tikiuosi supratai, pirma patarimas tai pravalyt lazeri ir padidinti cd disku lazerio stipruma :)

klausimas: o kaip keisti lazerio parametrus? speedas manau cia nepades

beto pas mane lygiai taip pat veikia ir skaito ir mano irasytus zaidimus ir turginius tik skirtumas tas kad turginius galiu paleist per PSXLAUNCHER

o mano irasytus reikia suswapint kai isijungia ps1 logo bet veikia lygiai taip kaip ir turginiai

o tie originalus kuriuos turiu rodo pilna vaizda ir nelagina

beto pas mane diskus skaito puikiai dar neturejau disko kurio nesugraibytu kad ir kaip subraizytas buvo

todel cia problema kaskur kitur beto kaip ziuriu wideo per youtube kai leidzia zaidus per PSXLAUNCHER rodo pilna vaizda ir nolag

edit: gali but problema tame kad naudoju lievus acme cd po 50 centu?

edit: nop nusipirkau geru verbatim cd vistiek tapati nesamone

Redagavo nitroxy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

norejau paklaust ar imanoma padaryti psx zaidimus taip kad roditu normalei per visa ekrana taip kaip ps2 zaidimus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

norejau paklaust ar imanoma padaryti psx zaidimus taip kad roditu normalei per visa ekrana taip kaip ps2 zaidimus

naudok pc ... per emuliatoriu netik ekrano dydi gali pakeist, bet ir rezolke, net ir AA pridet :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

naudok pc ... per emuliatoriu netik ekrano dydi gali pakeist, bet ir rezolke, net ir AA pridet :)

tai neiseina padaryti normalaus ekrano kokio patcho nera kuris sutvarkitu tai ar kasko panasaus ? as multiplayeri noriu pazaisti o pas mane laptopas dviese ant laptopo sedet nelabai noris :) ir be controlleriu :) Redagavo CapaDon

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.