sausainisLTU

Krepšinis

Rekomenduojami pranešimai

Dėl amerikiečių, tai aš sutinko. Ypač dėl to, kad "niekada nesmirdantis" Danny Grangeris pasakė, kad europiečiai smirda, na o dėl turkų, tai nematau tikslo jų nekęst. Jie mum nieko nepadarė, mes su jais net nežaidėm ir šiaip kieti žmogeliai.

Ne as nerimtai ant ju. Tiesiog susporinau su draugu, kad laimes turkai :D O seip, prastai lose su JAV, net lietuviai labiau kovojo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nekenciu Amerikieciu, negru ir turku...

Turkai kaip tik maladec, sugebėjo pas save namie taip toli nueit. O dėl Amerikiečių, tai aš jų ne nekenčiu, bet nemėgstu kaip pasaulio čempo/olimpinių žaid priešininkų. Realiai kova vyksta dėl 2-3 vietos, nes Amerikiečius nugalėt įmanoma, bet lb sunku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne as nerimtai ant ju. Tiesiog susporinau su draugu, kad laimes turkai :D O seip, prastai lose su JAV, net lietuviai labiau kovojo...

Man tas pats buvo, kai su draugu susisporinom kas laimės 2010 metų NBA finala, tai aš už "Celtics" 10lt, jis už "Lakers" 10lt, tai ir praradau savo čiriką. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo, kad jie tas rungtynes kaip tik žaidė taip, kaip ir turi ji žaist. O tokios rungtynės kaip su slovėnija, tai buvo grynai labai gera diena, tokia pati buvo ir lietuviam prieš argentiną. Nes turkai nėra stipri komanda ir jei būtų turnyras kokioj prancūzijoj, tai jos manau nebūtų tarp ketverto.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai atrodo kad be Kevin Durant tai amerikiečiams būtų buvę ne pyragai, juk kiek jis vien tritaškių pataiko, po 30+ taškų renka, per rankas meta ir vistiek pataiko, kiti amerikiečiai kiek meta tai toli gražu iki Duranto taiklumo. O šiaip manau jei nebūtų amerikiečiams pasisekę su brazilais tai Lietuvos rinktinė buvo auksą parvežus. Arba jeigu rungtynėse su amerikiečiai būtų taip pakritę 3taškiai kaip su argentiniečiais tai nugalėt JAV būtų ne taip jau ir sunku.

Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Normaliai Kleiza , Mačiulis ,Jasaitis ir Kalnietis biski vietoj nenustovejo ,bet kaip sako šventes reikia švest B)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai aišku ,kad reikia gert B)

Geras sutikimas ,labai daug žmonių susirinko ,labai šiltai sutiko krepšininkus.

Bet vis nesuprantu ,visos "žvaigždės" stengėsi sukurti kuo patriotiškesnę dainą ,bet šitos taip niekas ir nepalido.

Šita dainą galėtų būti Lietuvos trečiasis himnas (po Tautiškos Giesmės ir Trys Milionai).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pakeičiau temos pavadinimą į "Krepšinis" ir dabar galėsim čia kalbėti apie viską kas susyja su oranžinio kamuolio žaidimu. :mellow:

Ką galvojate apie "Lietuvos Ryto" pralaimėjimą "Šiauliams"? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra žiūrinčių "Rytas" - "Caja Laboral"? Tikrai nerealios rungtynės. Jei nežiūrite, tai patarčiau žiūrėti. Po dviejų kėlinukų tik ant vieno gaunam 39-40. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gražios varžybos,tik maniau,kad rytas stipriau biški startuos namie žaisdamas,bet neesmė startas,svarbu,kad finišas būtų geras :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra žiūrinčių "Rytas" - "Caja Laboral"? Tikrai nerealios rungtynės. Jei nežiūrite, tai patarčiau žiūrėti. Po dviejų kėlinukų tik ant vieno gaunam 39-40. :D

Ne į temą

Bachuras, tripplepostini

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.