19jonas

Xbox 360 žaidimų atsarginių kopijų kopijavimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Gal šitas klausimas jau buvo klaustas, bet neradau "ant akių" ir greičiausiai paklausiu dar kart:

Ar galima kopijuoti xbox backup'us? Aš kalbu apie DVD-DL to DVD-DL kopijavimą, turint du įrašinėjimo įrenginius. Ar persikelia tas vadinamasis layerbreak'as ir kiti parametrai?

Būčiau dėkingas, jei atsakinėtų tik gerai žinantys.

Ačiū iš anksto.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

Gal šitas klausimas jau buvo klaustas, bet neradau "ant akių" ir greičiausiai paklausiu dar kart:

Ar galima kopijuoti xbox backup'us? Aš kalbu apie DVD-DL to DVD-DL kopijavimą, turint du įrašinėjimo įrenginius. Ar persikelia tas vadinamasis layerbreak'as ir kiti parametrai?

Būčiau dėkingas, jei atsakinėtų tik gerai žinantys.

Ačiū iš anksto.

kiek tiksliau suformuluok ko tu nori paklaust? klausi ar gali kopijuot isirasyta zaidima? aisku galima,ir nereikia net dvieju irenginiu,padarai image,ir viskas kas buvo tame zaidime padaryta anksciau isliks,ir kitas irasytas zaidimas bus lygiai toks pat,nesuprantu kam tu dvieju irenginiu ?? :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2 įrenginius paminėjau tik tarp kitko. Svarbiausia - ar galima su tarkim nero ar kokiu clone dvd padaryti DVD-DL kopiją, ar reikia kokių papildomų įrankių? Ir kokia programa tam geriausia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as irgi noreciau pasigilinti y sia tema, nes negaliu perasyti savo x360 piratiniu zaidimu kai meginu kopijuoti su imageburn raso kaska panasaus y "dvd is empty" tipo nieko neranda mano dvd ir net neketina nusiskaityti sau y atminty, o juk diskai tikrai pilni ten juk mano zaidimai yrasyti ir jie veikinatys aisku, laukiu patarymo....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

SU kloniku kopijavau - eina. Jei iš orgų backupint tai nežinau, bet piratinius tai np. ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.