DogMp5

Neina lost PS2 zaidimu On-Line.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki , noreciau paklausti kodel man neina zaisti PS2 zaidimu On-Line? Ikisu kabeli. Bandau paleisti pvz : Call Of Duty 3 On-Line.Spaudziu Multi-Player . Ten tipo kazka krauna ... Ir ismeta lentele , kad patikrinciau ar gerai kabelis ikistas ir t.t. Ar gali buti kad problema yra su Mac Adress siuo atveju mano PS2 Slim , Matrix Inifinity v1.93 Mac'as nesutampa su intereneto Mac'u. Cia ir yra problema? Mac Adress?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki , noreciau paklausti kodel man neina zaisti PS2 zaidimu On-Line? Ikisu kabeli. Bandau paleisti pvz : Call Of Duty 3 On-Line.Spaudziu Multi-Player . Ten tipo kazka krauna ... Ir ismeta lentele , kad patikrinciau ar gerai kabelis ikistas ir t.t. Ar gali buti kad problema yra su Mac Adress siuo atveju mano PS2 Slim , Matrix Inifinity v1.93 Mac'as nesutampa su intereneto Mac'u. Cia ir yra problema? Mac Adress?

o jeigu žaidimai neoriginalus tai tu juos su specialiu pacheriu nupachinai, nes kitaip tai neis lost online...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip galima nesuprasti kad internetas priristas prie MAC tai kaip tau jis veikia jai ps2 mac nesutampa su tuo prie kurio prirista interas...

susirask mano paskutinius postus ten rasiau apie MAC ir kaip ji suderinti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.