feomen

Mafia The City of Lost Heaven

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,taigi susidūriau su tokia problema,kad kai įsirašau Mafia The City of Lost Heaven tai viskas tvarkoje būna,bet kai pereinu tutoriala ir reikia pavogti taxi man išjunge kompą ir meta tokia lentele per visa ekraną post-21068-1282996490_thumb.jpg :) Kaip reikėtu ištaisyti šia problemą?Be to žaidimas piratinis siunčiausi iš linkomanijos bandžiau ir iš torrent.lt ,bet vis tiek ta patį metą. PS:kažkada buvau pasiskolinęs iš draugo originalų žaidimą tai viskas buvo tvarkoje. Sorry už foto kokybę.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tikrai nežinau. Aš buvau iš torrent.lt atsisiuntęs, tai veikė viskas ir dar 2 kartus perejau. Nemanau, kad čia jau žaidimas kaltas, nes man ir mano pažįstamiems viskas tvarkoj buvo. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai nežinau. Aš buvau iš torrent.lt atsisiuntęs, tai veikė viskas ir dar 2 kartus perejau. Nemanau, kad čia jau žaidimas kaltas, nes man ir mano pažįstamiems viskas tvarkoj buvo. :)

Velnias aš irgi galvoju,kad mano pc puliuoja...O ar gali šita problema būti dėl mano antiirusinės,nes kiek girdėjau Avastai dažnai puliuoja dėl žaidimu tipo virusas...O mano būtent Avastas :) Redagavo feomen

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pagooglink pagal technical info linija ta, tada randa dazniausiai kame beda buna, gali but garso driveriu problema, vaizdo, nu cia googlint reik. budavo su sa tas pats paloshi paloshi ir ismeta, tai google padejo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pagooglink pagal technical info linija ta, tada randa dazniausiai kame beda buna, gali but garso driveriu problema, vaizdo, nu cia googlint reik. budavo su sa tas pats paloshi paloshi ir ismeta, tai google padejo.

Tvarkyk hdd C ir D diskams preperties, tools ir ten pirmas toolas, krc sutvarkyk sektorius, poto automatiskai atkurinek failu sistemos klaidas, pravalyk ramu kontaktus su trintuku...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

blue screen of death , googlink ta tematika. Gali būt, kad vga temperatūros neišlaiko.

Redagavo Incognito

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū už pagalba vyrai, viską susitvarkiau :) Redagavo feomen

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.