alancik123

iPod 3G Internetas

Rekomenduojami pranešimai

Nu tai vat nusipirkau Ipod touch 3G ir nezinau kaip interneta pajungt turiu stalini kompa su Wireless internetu tekejas: Transteleserveris kai ejnu i wifi nustatimus automatiskai nieko neranda tai ka darit? =l

kas padesit buciau labai dekingas. Ar reikia routeri pirkt? ar reik nauja interneta pirkt? nezinau.. :\

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau reiktu tau Linksys pirkti, jie dagu kam puikiai tarnauja, ir veikia su visom sistemom. Nepamenu tiksliai, ar reikia skambint tiekejam, bet man rodos ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau reiktu tau Linksys pirkti, jie dagu kam puikiai tarnauja, ir veikia su visom sistemom. Nepamenu tiksliai, ar reikia skambint tiekejam, bet man rodos ne.

Pas mane D-Link DWL-G520 interneto chipas. o koki modeli pirkt? ar nera skirtumo?

edit: beto gali doti linka pardotuves nes nlb zinau ko tiksliai reikia jeskoti

Redagavo alancik123

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dlink saip toliausiai traukia bet saip tai visi geri tik reikia saugoti nuo zaibo nes man ne karta per zaiba buvo sugedes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dlink saip toliausiai traukia bet saip tai visi geri tik reikia saugoti nuo zaibo nes man ne karta per zaiba buvo sugedes

pas mane D-Link DWL-G520 tai reiskia man reikia d link routerio D-Link DWL-G520 cia mano intiko plokste.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.