Kouzmich

Unreal Tournament III

Rekomenduojami pranešimai

01.08.08 Pakeitimas 3 :

Visi UT zaidimai garsejo turintis didziausia user created conten ( MOD ) baze , UT III nuo to neatsilieka. Kadangi PS3 palaiko MOD'us kuriuos galima gaminti ant PC. Siu modu deka zaidimas gali pasikeisti visu 100% procentu arba pratesti zaidimo gyvavimo laika neribotai !!!!! tik grafika liks ta pati :(

Tai va kam nepatinka FPS , kas sake kad jus turit losti UT III kaip FPS , jus dabar galit losti is trecio asmens MOD'u deka !!! PVZ :

plius jau yra nemazai sukurtu papildomu zemelapiu ant PS3, gal jie nera tokie yspudingi kaip zaidimo kureju , bet demesio yra tikrai verti !!!

P.S. ziuriu geros naujienos yra dusinamos moderatoriu hmmm :rolleyes:

Pakeitimas 2 : PS3 versija iseis seis metais gruodzio pirmoje puseje , bet deja tik USA , EU tures palaukti kitu metu pradzios, nes geimas yra testuojamas daug kalbu ir tai uzima laiko ;)

P.S. Velniop kitus metus , importinsiu is USA :(

Pakeitimas : UT III PS3 versija , iseis tik kitais metais , arba siu metu gale ( bet tai mazai tiketina :( )

Kas zada prikti Unreal Tournament III , PS3 versija ?

As tai tikrai pirksiu kai iseis.

Nuotrauka

Redagavo Kouzmich

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nežinau, aš tai nepirkčiau jei išeitų, esu girdėjęs apie šį geimą, not my style, o gal ir visai įdomus .. informacijos mažai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau, aš tai nepirkčiau jei išeitų, esu girdėjęs apie šį geimą, not my style, o gal ir visai įdomus .. informacijos mažai.

oj,senesnias dalis kiek ant pc pliekiau..Tikrai geras geimas.. B)

Ne į temą

idomu ar naujas Unreal (ne tournament) iseis...? B)
Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pazaidziu si zaidima ant PC, tai nesuprantu ka jus jame idomaus randate :}. Nu aisku kokiem quake gerbejams ir tinka sis zaidimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pazaidziu si zaidima ant PC, tai nesuprantu ka jus jame idomaus randate :}. Nu aisku kokiem quake gerbejams ir tinka sis zaidimas.

Neuztenka vien pazaisti sia daly ir tuo labiau tik pora valandu... UT III yra tikrai vienas is geeriausiu zaidimu seis metais ..

As kaip didelis gerbejas nusipirkau org PC versija ir pliekiu online diena nakty :]

P.S Holdem paaugsi supprasi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

..as pats labai laukiau UT3. Visi tie video, schreenshot'ai kuriuos as maciau, mane tai stebino visa laika...BET..isbandes UT3 demo and savo PC labai greitai supratau, tai ne mano tipo zaidas.

Nezaisciau net gaves uz dyka :);

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

P.S Holdem paaugsi supprasi ;)

Apsimesiu, kad nemačiau, nes čia išvis nepričiom.. tyliu.

Nu, mano nuomone kaip jau ne FPS paliko tai simpatija truputį didesnė, bet kažkaip nu ..kažkaip .. iš žvilgsnio tai nenorėčiau, bet negalima apie geimą spręsti vien iš video ar screenų, tuo senai įsitikinau :>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kur tos modus rast unrealui?

UT3MOD.COM

po naujausio paco galima tiesei siusti y flash rakta ir viskas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.