Edd99

Koks cypas butu uz simta litu ir ka jis galetu padaryti

Rekomenduojami pranešimai

Siaip daug kainos uz nieka uzsideda vadinamieji "meistrai". Jei turi bent kiek litavimo patirties ir moki skaityti paprastas schemas tai manau is intiko pats nusiperki cipa ir isilituoji.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Veliau pats savo garantija turi?? :) Siaip pas sigita geriausia vest jai is klaipedos esi dar zaidimu duoda. O cipas tai gali viska uz 120LT isskyrus MC bootint, Hd kraut(nors ir nereikia) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cipavau ps2 ~2001metais mokejau ~500lt .Fat PS2 .PS2 zaidimai uzkraunami pakartotinai paspadus RESET po to kai PS2 zaidimas jau idetas.Koks tai cipas?Butu labai idomu suzinoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as cipavau ps2fata 2004 metais, mokejau 120lt ir mane tenkino tas cipas. Paleido geimus, paleido dvd dl diskus, paleido dvd filmus, v iskas ko daugiau reikia, kam moket uz kazkokius "navarotus" 2kartus daugiau jai gauni ta pati, tai zaidi piratinius zaidimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad dabar pas edma nuo 150,draugui idejo ir kaskoki matrix tai sake labai ilgai zaidimus paleidineja kasko,o dms 4 nuo 250 aina

As tau pristarauju pas mane DMS4 su toxic OS , cipavau SIauliuose ir mokejau 160 ..... Ir nesiskundziu niekuom .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kur vilniuje butu imanoma rasti chipa? Kiek ziurejau uz idejima/litavima jo kai kurie ima maziai, kai kurie 80lt... mano tevas moka viska tai daryt, bet reiketu paveiksleliu kur idet kur kas ir pns, gal galetumet parekomentuot koki chipa nebrangu(nebutina iki 100lt, bet ir iki 100lt irgi gerai :o) ir beje, visi chipai instaliojami i viena vieta mazdaug? ar ivairiai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kur vilniuje butu imanoma rasti chipa? Kiek ziurejau uz idejima/litavima jo kai kurie ima maziai, kai kurie 80lt... mano tevas moka viska tai daryt, bet reiketu paveiksleliu kur idet kur kas ir pns, gal galetumet parekomentuot koki chipa nebrangu(nebutina iki 100lt, bet ir iki 100lt irgi gerai :)) ir beje, visi chipai instaliojami i viena vieta mazdaug? ar ivairiai?

nu cia visiem naudinga zinot,kad iki 100lt idomiai skamba. geriau virs 100lt gera detis ir dar garantija cipui gaut,kad netektu gailetis paskui.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.