feomen

Žmogeliukas

Rekomenduojami pranešimai

Seiki,čia būtų klausimas tiems kuriu konsoles užbanintos ir atsibanine hdd.tai va įsijungiu konsole ir žiūriu,kad mano žmogeliukas atsirado,nes kai atsibanini hdd jis turėtu dingti,bet va ėmė ir atsirado.aišku džiaugiuosi dėl to,bet klausimas būtų toks what the fu*ck just happen?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Seiki,čia būtų klausimas tiems kuriu konsoles užbanintos ir atsibanine hdd.tai va įsijungiu konsole ir žiūriu,kad mano žmogeliukas atsirado,nes kai atsibanini hdd jis turėtu dingti,bet va ėmė ir atsirado.aišku džiaugiuosi dėl to,bet klausimas būtų toks what the fu*ck just happen?

Tu atsibaninai hdd darydamas updeita nauja ? Man taip pat buvo ijungus RDR ir isejus vel atgal i dashboard atsirasdavo avataras, bet tik kai istrauki diska jis vel dingsta ir taip buvo tik ant RDR :) Jei darei nauja updeita ir dingo avataras, esu sukures maza Gida, to updeito temoje, kaip susigrazinti avatarus :) Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu atsibaninai hdd darydamas updeita nauja ? Man taip pat buvo ijungus RDR ir isejus vel atgal i dashboard atsirasdavo avataras, bet tik kai istrauki diska jis vel dingsta ir taip buvo tik ant RDR :) Jei darei nauja updeita ir dingo avataras, esu sukures maza Gida, to updeito temoje, kaip susigrazinti avatarus :)

Taip aš atsibaninau hdd.ir vėl dingo avataras,bet ačiū labai už gidą einu susigražinsiu avatara.Atsiprašau,bet gal kas galėtu numesti linka į tą temą,nes per paieška dabar ieškau ir niekaip nerandu. :) Radau atsakyma rakinkit. Redagavo feomen

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.