flame

napasispaudzia x knopke

Rekomenduojami pranešimai

mano draugui kazkas pasidare su psp kartas x pasispaudzia o kartai uzeina kad nesispauzia kas galetu buti? gal akm nors taip buvo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kiek zinau patiems pirmiems psp buvo problemu su x knopke, tai gal jo psp 2005 metu pradzios?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano draugui kazkas pasidare su psp kartas x pasispaudzia o kartai uzeina kad nesispauzia kas galetu buti? gal akm nors taip buvo?

nezianu kaip PSP bet man ant "Segos" pulteliu daznai irgi knopkes nusesdavo tai atsukdavau pulteli ir daznaiusiai ten tokia gumele buvo nulekusi nuo knopkes,tai gal su PSP tas pats,gal galima ji atsukt ir pazet gal ten kas viduj

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nezianu kaip PSP bet man ant "Segos" pulteliu daznai irgi knopkes nusesdavo tai atsukdavau pulteli ir daznaiusiai ten tokia gumele buvo nulekusi nuo knopkes,tai gal su PSP tas pats,gal galima ji atsukt ir pazet gal ten kas viduj

per daug rizikos siulau tau to nedaryti dar ka uzkliudysi nutrauksi krc agli pasekmes but rimtos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

zmones,jokiu ten gumeliu nera viduj.... :lol: :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek zinau patiems pirmiems psp buvo problemu su x knopke, tai gal jo psp 2005 metu pradzios?

kad lygtais kad ne nzn jam brytas is anglijos atsiunte ir tai jam neispradziu pradejo taip darytis po poros menesiu kai gavo

Ne į temą

zmones,jokiu ten gumeliu nera viduj.... :) :)
o tu tai jau bandei :) Redagavo flame

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.