scalman

Diablo 3 / Diablo 3: Reaper of Souls

Rekomenduojami pranešimai

Buvo man sitas prikolas, ten ju buvo kur kas daugiau nei 10, mobu buvo pilnas mapas, nebuvo kaip ju visu pakirst, spejau keleta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

reikia nepamirst kad T7-T10 tik turint tam tikra kieki Paragon gali losti.T7 nuo 100 Paragon lvl einasi losti.ir S4 prasidejo prie to pacio :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ir 4 sezona pradejau belaukiant kol MGS atsius. Paragonas 100 per 2 dienas surenkamas siais laikais, tai  nieko cia baisaus bet gyvent T10 tai reik gerai jau apsiredyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neatsibodo jum?:D as kazkaip per pirma sezona su visai char suzaidziau pakeliau ta paragona ir echh atsibodo man jisai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na realiai tokie žaidimai nepabosta tik tiem, kurie rimtai užsiima, kraftinimai ir t.t. tobulumo paieškos.. hardcore geimeriai vnz, tie kurie paprastų žaidimų beveik nelošia. Aš asmeniškai paskutinius pusantro mėn žaidžiu Path of Exile, ir po truputi pabosta, bet noriu užbaigti builda, sunkiai sekasi paskutinėm savaitėm farmintis valiuta. Bet ačiū dievui, kad atsirado vienas kuris pardavė itemą 100 kartų pigiau nei jo rinkos mažiausia vertė, nzn kodėl jis taip, bet man tai sutaupė mėnesį farminimo :D

Redagavo cheburator

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jis pabosta, uzmeta visi nuo sezono vidurio, bet praeina keli menesiai ir vel pasiilgsti. As jau ketvirta sezona is eiles varau bet del MGS teks turbut uzmest.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hebra gi sukurkit diablo 3 lietuviu community kai atsinaujino ps4 verija jau tai galima padaryti bus patogiau surasti losencius d3 nes man tai yra problema surasti zmoniu su kuom butu galima pazaisti 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hebra gi sukurkit diablo 3 lietuviu community kai atsinaujino ps4 verija jau tai galima padaryti bus patogiau surasti losencius d3 nes man tai yra problema surasti zmoniu su kuom butu galima pazaisti 

Pirmyn, kurk pats, rankų gi niekas nesurišo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tiroiu bet blin psn pasibaige ir beto vakar neatlaikiau nusipipirkau pc versija d3 :D tai db turiu pc ir ps4 nuostalgija nuo d2 laiku :) o ten buvo daug laiko praleista 

Redagavo Skaicius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Praėjo nemažai laiko, kai paskutinį kartą lošiau Diablo 3 ant PC. Kokia dabar yra situacija su šituo žaidimu? Ar verta pradėt jį lošt nuo pradžių naudojant PS4 ar tęst kelionę PC platformoj? Ar abi versijos yra lygiavertės? Prašau pasidalinkit patirtim, kas esat susidūrę su panašia dilema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Praėjo nemažai laiko, kai paskutinį kartą lošiau Diablo 3 ant PC. Kokia dabar yra situacija su šituo žaidimu? Ar verta pradėt jį lošt nuo pradžių naudojant PS4 ar tęst kelionę PC platformoj? Ar abi versijos yra lygiavertės? Prašau pasidalinkit patirtim, kas esat susidūrę su panašia dilema.

Sezonas 5 katik startavo tai puiki proga pradet, visi ir taip nuo nulio. Jei zadi rimciau lost tai PC, jei labiau atsipalaidavimui tai PS4. Ant PS4 sezonu nebuna, tik daiktus naujus imeta ir tiek, bet galima su dragais local multiplayer uztat. 

Redagavo Jeisonas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.