scalman

Diablo 3 / Diablo 3: Reaper of Souls

Rekomenduojami pranešimai

Čia sezonai kaip spėju tik ant PC versijos, nes dauguma ką rašo net nesuprantu :D

Pats lošiu/au ant PS4 tai pasiekimai, tokie pusėtini: paragon ~150, firebirds wizard'o setas. Draugas kai atvaro į svečius lošiam dviese torment 6, jis su Hunter'io Marauders setu ir paragon ~80.

Online lošiant teko sutikti gan kietų700+ paragon, o vienas su 1140 tik ar tiek daug įmanoma turėt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o kodel neimanoma? :D cia nesenai vienas pasieke 1000 su hardcore zaideju :)

goblino dar negavau,bet gavau ancient pirtines reakono ir beveik tobulai isrolintas :) o pati pirma 70lvl legendary gavau is kart undisputed champion dirza :) o siaip tai arba man atrodo arba kazkiek yra nunerfintas legendary kritimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man kažkaip pabodo žaisti tą D3, Great riftus 29 dar įkimbam, o daugiau siekti kaip ir nematau tikslo. Aišku set'o idealių roll'ų, bet vnetaip lengvai traukiasi tos seto dalys, daug laiko atima :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kitaip sakant kazko truksta sitam zaidimui :/ kazkaip siais laikais kai tiek daug ideju visokiu,tai tokio stiliaus zaidimui kazkaip visko per mazai,skilu per mazai.paciu daiktu labai mazai ir ju ivairove maza.setu mazai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo magijos mazoka,prisiminus diablo 2 nuostalgija,fireball magija,kaskodel jos nepadare 3 dali

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man dar vienas dalykas nepatinka tai, kad nėra galimybės susikurti "skill'ų prfilių", pvz solo žaidimui, party žaidimui, testavimuisi ir panašiai. Pastoviai turi kaitalioti ir kaitalioti, ne tik skilus bet ir gemus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nemaciau tokiu dalyku nei Diablo 3,nei Titan Quest,nei Van helsinge ar Grim Dawn.

p.s. kazkada uz kalnu nusimato ir  nauajs patchas :)

Redagavo gedunex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad tu jų nematei tai nereiškia kad jų niekur nėra :) O žmonės tų dalykų ir prašo tarp kitko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kartais nieko neuzkr.. sitas bosas losiant ant Expert lygio ?, fintas tame kad kai jam lieka apie 30% health jis pradeada nenormaliai daug/beveik be pertraukos castint savo spell'a kur ant zemes atsiranda zali skrituliai kurie spogsta, ju buna tiek daug kad tiesiog fiziskai nera kur nuo ju begti, wtf. Kas juokingiausia kad pats bosas man damage'o beveik nedaro lol.

Bosas: Belial

10835110_873667329323402_844189580593106

EDIT:

Argi ne f.. lol, Bosa nukale mano Followeris o as sugebejau liamiama akimirka pakrist :D

image.jpg

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš ant Master jį kokį pusvalandi mušiau, sunkus gyvatė, bet tuo metu aš ir be seto buvau. O nuo tų žalių burbulų yra kur pasislėpt :) Na aš dar ir be follower'io lošiu

Redagavo cheburator

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau nepamenu, taskau per aktus kaip tankas, ka tik baigiau 4-ta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi cia normalus dalykas rifte, visada meta 2-3. Tikras legendariku lietus buna kai randi 10 treasure goblinu ir keli buna kur dropina legendarikus. Tada per karta iskrenta apie10, va ten tai grazu, gryzes screeno paieskosiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.