tomasmecius

koks dvd-roomas geriausias ?

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, koks roomas geriausiai skaito piratinius dl dvd ? nes reikia pakeist x'am roomus ir nezinau kokius pirkt ir kurie geriausiai skaito piratinius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man asmeniskai visada prie sirdies buvo benq (tyliai ir kokybiskai dirba). Antru variantu pasilikciau prie liteon. Nors garsus skleidzia kartais nemalonius, bet kolkas problemu nebuvo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

matai man tas dirbimas tai visai pom, nes vistiek su dideliu garsu žaidžiu, bet kažkur skaičiau kad kiti dvd roomai blogai skaito piratinius žaidimus, tai man kažkaip būtų čia labiausiai aktualiausia vieta ir su tais nulaužimais kažkokius girdėjau kad nereikia jokių wave jiem. gal galėtumėt pasakyt kokie jie ten ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

matai man tas dirbimas tai visai pom, nes vistiek su dideliu garsu žaidžiu, bet kažkur skaičiau kad kiti dvd roomai blogai skaito piratinius žaidimus, tai man kažkaip būtų čia labiausiai aktualiausia vieta ir su tais nulaužimais kažkokius girdėjau kad nereikia jokių wave jiem. gal galėtumėt pasakyt kokie jie ten ?

I visus dvdromus galima irasyti tokai fw, kad skaitytu visus geimus su visom wave.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o hitachi kaip ? ir ar tas tiesa kad hitachi 1.51 fw nėra jokių wave apsaugų ir gali lošt visus žaidus iš eilės ?

hitachi gana garsiai dyrba jam tinka samsungo lazeriai. Ir taip 1.51 fw hitachi neturi wave apsaugu gali zaisti visus zaidus is eiles.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai siuliciau liteon.Mano du draugai turi liteon ant x360 ir sako kad dar niekad nera buve problemu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.