lurkeras

negaliu prisijungt prie XBL padekit

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,negaliu prisijungti prie XBL pas mane skynet internetas naudoju ji prie stacionaraus kompiuterio pas mane paprastas kabelis internetui (neturiu jokio routerio ar modemo ar kokiu priedu) kabelis ateina kazkur is laiptines.Tai va ikisu interneto kabeli i xbox'a ,ivedu adresus MAC,IP ,Subnet mask,Default gateway viskas aisku ,o del DNS klausimas:reikia ivest primary ir secondary o pas mane ju yra 4: 1. 84.240.1.110 2. 212.122.94.209 3. 84.240.3.10 4. 84.240.1.110 (pirmas su ketvirtu kartais keiciasi) tai kaip zinot kuris primary ir kuris secondary?Kiti sako kad geriausia isvis automatic nustatyt ir rami galva bus ,bandziau ir taip bet pas mane nusistato tik IP ir Subnet mask ,o gateway ir DNS'ai nenusistato ,o IP su subnet mask nusistato ne tokie kokie pas mane istikro yra-neteisingi.

Ieskau kame problema ir kaip ja istaisyt ,prasau padekit :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,negaliu prisijungti prie XBL pas mane skynet internetas naudoju ji prie stacionaraus kompiuterio pas mane paprastas kabelis internetui (neturiu jokio routerio ar modemo ar kokiu priedu) kabelis ateina kazkur is laiptines.Tai va ikisu interneto kabeli i xbox'a ,ivedu adresus MAC,IP ,Subnet mask,Default gateway viskas aisku ,o del DNS klausimas:reikia ivest primary ir secondary o pas mane ju yra 4: 1. 84.240.1.110 2. 212.122.94.209 3. 84.240.3.10 4. 84.240.1.110 (pirmas su ketvirtu kartais keiciasi) tai kaip zinot kuris primary ir kuris secondary?Kiti sako kad geriausia isvis automatic nustatyt ir rami galva bus ,bandziau ir taip bet pas mane nusistato tik IP ir Subnet mask ,o gateway ir DNS'ai nenusistato ,o IP su subnet mask nusistato ne tokie kokie pas mane istikro yra-neteisingi.

Ieskau kame problema ir kaip ja istaisyt ,prasau padekit :lol:

reikia tik MAC adresa ivesti... o kitus taip palikti...

Redagavo narutas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

reikia tik MAC adresa ivesti... o kitus taip palikti...

kaip taip ir palikti? Palikti automatic?nu palieku automatic ir nusistato tik IP ir subnet mask neteisingi ,o gateway su dns'ais net nenusistato

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viską atstatyk kaip buvo gamykliniuos nustaymuos , ir tik alternative mac address pakeisk į savo physical adresą :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viską atstatyk kaip buvo gamykliniuos nustaymuos , ir tik alternative mac address pakeisk į savo physical adresą :D

tai jo bandziau restore to default ir i alternate mac adress ivedziau savo physical adress o kitu nekeiciau ten automatic nustatyta buna bet vistiek kazko nesijungia ir ip neteisinga randa -ne toki koks pas mane istikro yra :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.