no0ne

tarp kitko siaip..

Rekomenduojami pranešimai

Pamaciau forume viena linka su task manageriu,ir atkreipiau demesi kad ten Commit charge (zemai,desniam kampe ) yra 284/1237M

Nuotrauka

Gerai,o tarkim kodel mano tada yra truputeli daugiau ? :D

Nuotrauka

Tarkim truputi numanau apie ka ten kalba eina,bet pas mane nera 7GB ramu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pamaciau forume viena linka su task manageriu,ir atkreipiau demesi kad ten Commit charge (zemai,desniam kampe ) yra 284/1237M

Gerai,o tarkim kodel mano tada yra truputeli daugiau ? :)

Tarkim truputi numanau apie ka ten kalba eina,bet pas mane nera 7GB ramu :)

sumuojasi fizinis RAM ir virtualus RAM, nuo Win.3.1 (rodos) buvo galima naudoti virtualu ram - t.y. diska kaip atminti. XP galima pasirinkti ar fiksuota virtualia atminti, arba (rekomenduojama) leisti tai daryti paciai OS.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sumuojasi fizinis RAM ir virtualus RAM, nuo Win.3.1 (rodos) buvo galima naudoti virtualu ram - t.y. diska kaip atminti. XP galima pasirinkti ar fiksuota virtualia atminti, arba (rekomenduojama) leisti tai daryti paciai OS.

bet isskirtinais atvejais kaip su STALKER zaidimu kuriam reikia bent jau 2gb virtualo turet,o pati OS tiek niekaip nenustato,tai tenka paciam nustatyt tada

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet isskirtinais atvejais kaip su STALKER zaidimu kuriam reikia bent jau 2gb virtualo turet,o pati OS tiek niekaip nenustato,tai tenka paciam nustatyt tada

teoriskai mastant tai gali buti paties zaidimo problema, kazkur yra nesuderinamumas. Siaip man matosi, kaip WinXP keicia virtualia atminti jos pritrukus - islenda kuriam laikui pranesimai. Sio zaidimo nezinau, toliau komentuoti negaliu. Tiesa sakant kodel butent 2GB virtualios atminties? O jeigu fizinis RAM bus 4 GB, vis vien reikes 2 GB virtualios?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

teoriskai mastant tai gali buti paties zaidimo problema, kazkur yra nesuderinamumas. Siaip man matosi, kaip WinXP keicia virtualia atminti jos pritrukus - islenda kuriam laikui pranesimai. Sio zaidimo nezinau, toliau komentuoti negaliu. Tiesa sakant kodel butent 2GB virtualios atminties? O jeigu fizinis RAM bus 4 GB, vis vien reikes 2 GB virtualios?

na su 4gb nemeginau bet meginau su 1gb ir 512mb ramo,tai kitaip nepasileido zaidimas,manau cia jau jam tiek reikia gal tos VRAM kazkokiem tikslam,aisku turint 4gb gal ir nereiktu :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.