simaska

Kiek?

Rekomenduojami pranešimai

26.

O kas tie zaidimai. Ogi mano poziuriu, moderni vizualine knygos israiska. nes tikrai buna sedevru, kurie savo istorija nenusileidzia geroms knygoms (beto vizualiai perteikiamas pasaulis, geriau perteikia tai, ka norejo pasakyti kurejas). hem (Alan wake, Deus Ex, Batman AA and so on ).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ziauri mociute:D

Kad mano tokia butu tai pliektumem kartu visa diena:D

Man 20. Žaidžiu daugiau nei 10 metų ir nežadu nustot :)

Redagavo Virgundas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tuoj sueis 15m. ir po truputi pradeda pabosti. Aisku isijungi nauja zaidima pazaidi normalei. Bet poto kazkaip nelabai. NEzinau ar del zaidimu cia ar kaip. Zinoma laukiu keletos zaidimu, bet nezaidziu visu is eiles kaip anksciau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man uz nepilno menesio bus 30, zaidziu gal nuo 14 metu.

Ir nesvarbu nei padetis nei amzius, nei uzimamos pareigos, zaidimai nera tik vaikams. Tai tikrai geras atsipalaidavimo budas, ypac po sunkios dienos. Atsisedi vakare, alaus pasidedi ir isijungi Call of duty. Pasaka!

Pavyzdziui Afgane britai(gal ir kiti, bet bendravau tik su britu bataliono kariais) labai megsta X 360. Sake anksciau kai buvo tik PSone, tai tarp kariu , kurie atlikinejo taikos palaikymo misija Kipre, megstamiausias zaidimas buvo Syphon filter :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tuoj sueis 15m. ir po truputi pradeda pabosti. Aisku isijungi nauja zaidima pazaidi normalei. Bet poto kazkaip nelabai. NEzinau ar del zaidimu cia ar kaip. Zinoma laukiu keletos zaidimu, bet nezaidziu visu is eiles kaip anksciau :D

Manau tau pradeda pabosti del (galbut) neidomiu zaidimu. Pagal mane pats geiminimas pabosti negali, gali pabosti zaidimai pvz. zaidziu is eiles 3 nuobodzius zaidimus ir jau net negaliu pagalvot apie juos, nes jie labai atsibode, bet visada atsiras idomesniu zaidimu, na pvz. su gera istorija, ar su labai smagiu gameplay ir tada vel noresi zaist ir negalesi sustot :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pritariu IGNOLTAI, arba jei nezaistum kokius 3 menesius nieko, tai pradetu patikti, nes man pamenu jau irgi buvo pabode, bet paskui laiko nebeliko tokiem dalykams, tai kai laiko atsirado vel visi zaidimai awesome buvo B)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pritariu IGNOLTAI, arba jei nezaistum kokius 3 menesius nieko, tai pradetu patikti, nes man pamenu jau irgi buvo pabode, bet paskui laiko nebeliko tokiem dalykams, tai kai laiko atsirado vel visi zaidimai awesome buvo B)

Jo puse metu nelosiau tai Alan wake isijungus, euforija paeme :) O dabar nezinau, zaidimu geru nera.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano amžinatelsi diedukas. Su Ps2 žaisdavo po darbo, kasdien. Resident Evil'us visus mokėjo mintinai.

Manau čia esmė ne amžiuje ir ne subrendime. Papraščiausiai nuo žmogaus priklauso. Man pvz per diena užtenka ir 30min pažaist, kitiem ir 4h mažai. O ten eisi pas panas eisi , net negalvosi apie žaidimus, poto bus tarpas kai pabos ir vėl žaisi. Žodžiu trumpai tariant čia toks dalykas iš kurio neišaugstama.

''Vyras visada lieka vaiku, tik jo žaislai brangsta''

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas įdomiausia, kad pusei Jūsų net nerekomenduojama žaisti tokių MW2 (ESRB 17+, PEGI 18!!!!!) ar pan. Nors Jūsų played games sąrašuose tokių pilna :)

;)

Nieko asmeniško šiaip. Tas sistemas sugalvojo ne kokie atsilikėliai, o keliolika metų mus lenkiančios valsytbės :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas įdomiausia, kad pusei Jūsų net nerekomenduojama žaisti tokių MW2 (ESRB 17+, PEGI 18!!!!!) ar pan. Nors Jūsų played games sąrašuose tokių pilna ;)

:)

Nieko asmeniško šiaip. Tas sistemas sugalvojo ne kokie atsilikėliai, o keliolika metų mus lenkiančios valsytbės :)

Tas amžiaus ribojimas skirtas visokiems emocionaliems psichopatams, ne mums, eiliniams žmogeliams. Man 15 metų, žaidžiu jau 9 metus, pirmas žaidimas "Duke Nukem 3D" (velniop tą amžiaus ribojimą ;) ), tačiau iš šeimos narių tolerantiškumo matyt niekada nesulauksiu ;). Na ir velniop viską, svarbu, kad žinau kas esu ir ko man reikia, o tiems, kad netoleruoja video žaidimų galiu tik pasakyti, kad atėjo toks laikas kai video žaidimai tapo žmonių kasdienybe, pratinkitės ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas amžiaus ribojimas skirtas visokiems emocionaliems psichopatams, ne mums, eiliniams žmogeliams. Man 15 metų, žaidžiu jau 9 metus, pirmas žaidimas "Duke Nukem 3D" (velniop tą amžiaus ribojimą :D ), tačiau iš šeimos narių tolerantiškumo matyt niekada nesulauksiu :D. Na ir velniop viską, svarbu, kad žinau kas esu ir ko man reikia, o tiems, kad netoleruoja video žaidimų galiu tik pasakyti, kad atėjo toks laikas kai video žaidimai tapo žmonių kasdienybe, pratinkitės ;)

Tai tame ir esmė. Kai atsiranda kažkas masinio naudojimo (arba "žmonių kasdienybe", kaip pats rašai), atsiranda ir labai pagrįstas poreikis tai reguliuoti, kontroliuoti ir pan. Nes žmogus iš prigimties yra +/- laukinis. Kai žaidimai tapo neatsiejama buities dalimi (su visais žiaurumais ir pan.), prireikė kažko, kas bent jau nubrėžtų kažkokius rekomendacinius standartus. Ar tai irgi vadini nesąmone ir manai, kad XXX galima vakarais dešimtmečiams žiūrėti?

Aš nesakau, kad žaidimai yra nesąmonė. Aš bandau pasakyti, kad viskam yra savas laikas. Turėsit vaikų - suprasit ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo puse metu nelosiau tai Alan wake isijungus, euforija paeme :D O dabar nezinau, zaidimu geru nera.

Ne į temą

Bet tu ir melagis , tai kad tu neperseniausei isigijai ta konsole kokia dar puse metu , nebent tik pas draugus zaisdavai ,tada jo, arba ant PC , bet jei rasai xbox skiltije tai gaunas kad rasai apie xbox.
Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu man 23, loshiu nuo 7-iu.. tai jo kad nesvarbu kiek tau metu ir t.t svarbu kad tau yra nuo to geriau t.y atsipalaiduoji zhaisdamas. Kai kurie sako, kad geiminimas atsibosta - ash irgi sakau jiems galeciau atsakyti kad galbut geru geimu neteko jiems loshti, arba galvoja kad "tipo" suaugo nuo geimu, ash tai zhaidziau ir zhaisiu, nezhaidziu tokiu nesamoniu (mano nuomone) kaip Call of Duty, racing'u (ishimtis Burnout), Gta, Halo.. anksciau kazkaip loshdavau tokius, dbr labiau traukia geimai su gera istorija arba geimplejumi (Metal Gear, Okami, Resident Evil (ishskyrus 5), Viewtiful Joe, Batman AA, Metroid, Zelda, Super Mario galaxy, Half life, Silent Hill, Beyond Good & Evil - tai geimas, kuris pakeite mano poziuri i "strilialkas" ir permete i platformerius :D , o kai isigyjau Gamecube - tai tada ishvis viskas apsiverte :D taip kad geiminkite, megaukites gerais geimais, gal paprasciausiai neatradote kai kurie savojo zhanro, o zhaidziate tai ka zhaidzia dauguma.. aishku reikia zhaisti su protu ir ne per daug ;)

Redagavo Venox2008

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.