simaska

Kiek?

Rekomenduojami pranešimai

Ziauri mociute:D

Kad mano tokia butu tai pliektumem kartu visa diena:D

Arba ji pliektu su seneliu ir tau beliktu tik ziureti :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ok, pasikviesk drauge ar padaryk koki plotuka namuose ir viduri jo imk zaisti xbox, jau isivaizduoju kaip nesijuoks. Man teko ziema vienam plote but, kur ciuvakas atsisiunte cs ir pradejo lost ir dar klause ar galima cheat atsisiust :) Poto ji pana kviete, tai tik po kokiu 30min atejo, o mes su draugais dar iki db zvengiam is sito.

Tai jei jau kvietiesi drauge, tai ir buk su ja, o ne zaisk. O kad juokiasi, tai cia ne is amziaus, o is blogai pasirinkto laiko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man 12 Ir po menesio pirksiu xbox 360.Pavyzdziau mano mokykloj informatokos mokytojas turi pas sawe kabinete 4 kompus,koloneles pasimabines savo kabinete,turi ps3,zaidzia geimus nakti ir diena krc o jam kokie 33 metai jau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia manau nelabai taikliai i tema paklausiu bet noriu xboxo ir mama sako kad as jau isaugau is to amziaus tuoj pas mergas vaiksciosiu ir t.t.... Man 14 ir noriu suzinot kiek kitiems zmoniems turintiems xboxa metu. Labai idomu :lol:

Ne į temą

OFF topic: Lol Ten jugi zaidai nuo 18+ metu tai tau dar toli iki tiek :D

On Topic: Nu nzn Tiek pat man.

Redagavo ViPeRkillz
jei offtopic tai naudok tagus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

OFF topic: Lol Ten jugi zaidai nuo 18+ metu tai tau dar toli iki tiek :)

On Topic: Nu nzn Tiek pat man.

Tai tu gal nori pasakyt, kad tu zaidi zaidimus tik pagal pegi reitinga ? Nu nezinau, jeigu taip butu, tai tik lapkriti san andreas galeciau isbandyt...Bent jau kiek pazystu zmoniu, kurie geimina, tai visi yra padeje ant rekomenduojamo amziaus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tu gal nori pasakyt, kad tu zaidi zaidimus tik pagal pegi reitinga ? Nu nezinau, jeigu taip butu, tai tik lapkriti san andreas galeciau isbandyt...Bent jau kiek pazystu zmoniu, kurie geimina, tai visi yra padeje ant rekomenduojamo amziaus :)

Aišku dėje :) Čia kaip mano draugui kai buvo gal 10-11 metų tėvai nupirko GTA:VC ,su salyga ,kad jisai nežudys žmonių. xDDDDDDDDDD Aišku ,vos tėvai nemato jis juos žudo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku dėje :) Čia kaip mano draugui kai buvo gal 10-11 metų tėvai nupirko GTA:VC ,su salyga ,kad jisai nežudys žmonių. xDDDDDDDDDD Aišku ,vos tėvai nemato jis juos žudo :)

kad ten dauguma misiju saudytis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na čia tik tokiems adaptams gali nutikt, kurie kepa ištisas dienas prie kompo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man čia skaitant apie Jūsų visų amžių darosi labai labai aišku ir nenuostabu, kodėl kai kuriems tai pasibaigia šitaip: http://auto.fishki.net/comment.php?id=7939.

No offence.

O kuom cia detas amzius ? :) Cia gali tokia nesamone padaryt ir desimtmetis pacanas ir dvidesimtmetis , jeigu jis yra de*ilas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

daugiabucio namo auka :lol:) neturi ka veikti tai prie kompo svaigsta :)

Ne į temą

Nesupratau visiskai pirmosios sakinio dalies

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.