simaska

Kiek?

Rekomenduojami pranešimai

grajinsiu iki gyvenimo galo :)

Nuotrauka

- mociute duok ir man pazaist

- palauk palauk dar kelis n00b'us istaskysiu

- nu greiciau

- headshot Biatch you just got ownd !

:dribble:

Ps ne ta raide viena parasiau gi :)

http://www.youtube.com/watch?v=LCYPGnJdO1U sakinys is sito klipo :) 2;09

Redagavo mp3magas
Suvis i galva papludimi? WTF?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

16 as seip nemegstu zaidimu tokiu kaip cs ir panasei nes jie bepramiski,bet geras zaidimas kaip bioshock turintis istorija kur reikia mastyti manau yra tikrai geras dalykas kuri galeciau lyginti su knyga arba filmu.reikia zmonem patiem issaugti is to manimo kad zaidimai vien tik tik cs kur begioji ir zudai viska kas juda,ir suprasti kad prie zaidimu dyrba dideles komandos,zmones raso senarijus ir zaidimus kuria tikrai ne tokius kad 6metciai juos pereitu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man 15, uz pusmecio 16. Esme ta, kad kai mazas budavau nemanau, kad daug zaisdavau. Su kompu zaisti niekada nemegau ir nemegstu, nes manau, kad tam skirtos konsoles. Zaidimai prasidejo daugiausia nuo ps1, ech kiek valandu ant gt2 ir rayman2 praleista.Veliau su PS1 atsibodo, karts nuo karto pamastydavau kaip gerai butu GBA turet ir stai viena diena ivyko stebuklas, is Kanados gimines atveze GBA, pamenu buvo 100% AWESOME, nuo GBA atsirado meile street fighter zaidimams ir sonic'ui :). paskui pora metu buvo ramu, beveik visiskai nezaisdavau. Tai va pries metus pardaviau GBA, (PS1 vis dar necipuotas stovi spintoj :)). Bet esme ta, kad kazkodel, visai be jokio reikalo viena turbut geguzes diena atsisiunciau NES emuliatoriu ir viena rom'a (CONTRA a.k.a PROBOTECTOR) ir viskas prasidejo is naujo nezinau ar tai galima vadint manija, bet isnaujo atradau kas yra geiminimas, rom'u daugejo ir kazkodel viena diena supratau, kad reikia konsoles

Ne į temą

(aisku pries tai dar pazaidziau rayman2 ant PS1, nes GT2 neradau, nu cia offtopic'as)
, nu ir nusipirkau wii, pradejau dometis zaidimais, konsolemis, nes tiesa sakant buvau nuo viso sito gerokai nutoles, dabar jau vasaros pabaiga, vasara praejo su wiimote rankose ir isnaujo atrastu dziaugsmu, ateities planai - PS3, liksiu istikimas tam su kuo praleidau vaikyste :). Reziume ta, kad dabartine karta ir vyresni (pvz mano brolis(22) mokosi londone univere, gyvena su grupiokais, pastarieji turi susipirke visas next-gen konsoles ir visi zaidzia, masiskai) zais tikriausiai visa gyvenima, nes geiminimas, tai nuostabu, zaidimu pramone tik augs ir dides, tad patariu neklausyti mamos (nors 1 karta reikia :P) ir nusipirkti xbox'a, nes patikek, manau, kad zaisti yra svarbu, o prisiminimai lieka.
Ne į temą

oho jau uzsisedejau biski, reik varyt miegot :P
Nu prisvaigau cia kazka bet nieko :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man 14 rugsejo 18d bus 15. Neseniai nusipirkua xbox'a. O siaip mergas , mokslus, zaidimus ir sporta galima viska lb gerai suderint :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai kaip tavo mama tave vertina ai ai ai, jei isaugai tai turbut PEGI 18 tau jau galima buvo 7 losht (zinau nieks neizurim i tuos rietingus lietuvoj, bet cia kaip pavizdys). Pats grazumas tame amziuje prasideda, uzsienio kalbas supranti, jau protas suvokia ka loshi ir kaip, paimkim vaikus mazus kurie loshia 7 ir t.t. kokie nervai kai negali lengvo geimo pereit, iki asaru kartais. nzn man ~18, turiu ps2, wii, psp, x360, dar 3ds'a imsiu tikrai, loshiu KINGDOM HEARTS b**t ir man net geriau uz daugeli kitu geimu tai. siaip viska loshiu. ir nematau skirtumo ar tau treji ar tau penkiasdesimt seseri tai jau gyvenimo budas, mama irgi sake turetum jau isaugt, svogeris atkirto nebeisaugsi is to. isvis susedam su svogeriu supliekiam mw2 kai susitinkam viskas ciki, o jam pusantro karto daugiau nei man :) spekit kieno ps2 stovi pas mane. taigi imk tu ta x'a drasiai, as viska susiderines ir darba ir mokslus ir panas ir sporta dabar prie to geimingo, nors retai beuzkuriu consoles, bet atsiranda laiko kada palosht ir buna, kad norisi, beto norisi kartais pabut ir vaiku. ^___^ TAI JUG ZMONISKA

EvalCo

as ir gal nuo 5 kokiu su zilitonais prasidejo viskas ;DDD veliau visokios segos, pleisteishinai :DDD

osmosas

tikras zaidimas turi turet pradzia ir pabaiga, o ne tapt nolifinimu kad laika uzmustum, del kad nemoki atsirast veiklos, cs, wow, l2 kiti mmorpg ypac.

YAPC BLOGIS FARMVILLE :P

Redagavo red-cat_eX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu mama dar dvejoja pirkt tai visada ira vienas geras dalykas sakyt kox jis geras uz tokia kana ten zaidimai muzika dvd ir pan papudrint smegenis reikia as taip loptopa ir lcd monitoriu/televizoriu iskaulijau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visiškai nesvarbu kiek tau metų, svarbu ,kad turėtum norą žaisti. Nesvarbu ar dar esi vaikas ar jau suaugęs vyras ,juk būna ,kadir seni žmonės žadžia komp. žaidimus.

Skaičiu kažkada apie 80 m. močiute kuria žaidžia su xbox ir negana to dar rašo žaidimų apžvalgas negailėdama keiksmažodžių :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip grajinau nuo 6 metu pirmoji konsole buvo zilitonas buvo labai idomu, kai buvau 8 metu gavau sega buvo dar geriau, 10 metu ps1 bet netaip idomu buvo. paskui 15 metu nusipirkau x360 isbandziau geriausius jo zaidimus ten gta dir2... Bet pabodo labai greitai. Anksciau as su sega pvz su draugeliais visa diena sededavau kaip gavau. o xboxa max 1.5h per diena. As neisivaiduoju kaip siame forume astoniolikmeciams nenusibosta zaist. Geriausia jai turi koki drauga pasiskolink xboxa palosk pora dienu ir suprasi ar imt ar ne. Nes man pvz geriausia konsole buvo sega su ja idomiausia buvo lost. tai tiek

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

po kokiu 20 metu kai jau bus užaugus gameriu karta tokiu pasakymu manau nebus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.