simaska

Kiek?

Rekomenduojami pranešimai

Cia manau nelabai taikliai i tema paklausiu bet noriu xboxo ir mama sako kad as jau isaugau is to amziaus tuoj pas mergas vaiksciosiu ir t.t.... Man 14 ir noriu suzinot kiek kitiems zmoniems turintiems xboxa metu. Labai idomu :dribble:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Cia manau nelabai taikliai i tema paklausiu bet noriu xboxo ir mama sako kad as jau isaugau is to amziaus tuoj pas mergas vaiksciosiu ir t.t.... Man 14 ir noriu suzinot kiek kitiems zmoniems turintiems xboxa metu. Labai idomu :dribble:

tugul nebesvaigsta ta tavo motina :DDDDD zaidimai vieniens yra siaip laiko praleidimas po darbo ar siaip neturint ka veikt, kitiems tai gyvenimo budas :) kitiems net gali but ir darbas :) zaidzia visi, nesvarbu koks amzius :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

14 metu, tuoj bus 15, ir grajinu... Yra zmones po 50metu zaidzia, taigi jokio amziaus limito nera.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tuoj bus 15 turiu Ps2 ir uz keliu menesiu pirksiu xbox360 elite,manau zaidimams tikrai nera amziaus limito,zaidimu konsoles turi daug vyresnio amziaus zmoniu,tad nemanau kad tavo mamos nuomone teisinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nors uz maziau nei metu busiu pilnametis,bet nezinau ar isaugsiu is zaidimu.Taip gal sumazes laiko zaidimams ir pns,bet man tai tiesiog pramoga ir hobis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man neuzkalnu 18, tai nuo mazu dienu grajinu :) nesenei vyko statybos pas mane ir brigadoj apie 10 zmoniu buvo ir pagrinde visi 40-50m, tai ka manot, didzioji dauguma darbininku vis dar kapoja zaidimus :) pats rimciausias darbu vadovas prasitare irgi , kad zaidzia, nors sake geda budavo prisipazint :) musu auganti karta manau iki senatves ir zais :dribble:

Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kažkada buvau užvedęs tokią temą užsienio forume. Tai atsakymai buvo nuo 15 iki 55.

Kažkur mačiau, kad apskritai video žaidimų (pc, konsolės, hanheld ir pan.) žaidėjų amžiaus vidurkis yra 30-35 metų ribose.

Tad mano atsakymas būtų: Tu esi ne per didelis, o dar per mažas žaisti video žaidimus. Varyk geriau knygų graužt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kažkada buvau užvedęs tokią temą užsienio forume. Tai atsakymai buvo nuo 15 iki 55.

Kažkur mačiau, kad apskritai video žaidimų (pc, konsolės, hanheld ir pan.) žaidėjų amžiaus vidurkis yra 30-35 metų ribose.

Tad mano atsakymas būtų: Tu esi ne per didelis, o dar per mažas žaisti video žaidimus. Varyk geriau knygų graužt.

Zinok sugrauzes jau pakankamai :DD Norisi ko nors geresnio...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

17 irgi pliekua net nezinau nuo kokio amziaus pradejau zaist komp zaidimus bet kai tos su geltonom disketem dar klestejo :dribble:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va Rugpjucio 15 perzengiau 14 metu riba, ir pliekiu zaidimus , zaidziu nuo mazens, gal nuo 5-6 metu, daugiausiai domejausi zaidimais, bet budavo kad koks kompas sugesdavo ar dar kokia problema, zaidimo nepaleidzia ar ka, gyvenimas pramoke paciam suktis dabar kaimynui paprasius windowsus perasau be jokiu problemu. :)

Ne į temą

Ale matai reiks ir man jau apie panas pagalvot. :dribble:
Redagavo pataloska

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Amžius ne rodiklis, svarbu tai daryti su saiku ir neužmiršti žmonių kurie supa tave. Pačiam 19.

Šiaip gali pažiūrėti amžių paspaudes ant forumo nario niko :) tik kartais nevisi užsirašo tikrą amžių :dribble:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va Rugpjucio 15 perzengiau 14 metu riba, ir pliekiu zaidimus , zaidziu nuo mazens, gal nuo 5-6 metu, daugiausiai domejausi zaidimais, bet budavo kad koks kompas sugesdavo ar dar kokia problema, zaidimo nepaleidzia ar ka, gyvenimas pramoke paciam suktis dabar kaimynui paprasius windowsus perasau be jokiu problemu. :)

Ne į temą

Ale matai reiks ir man jau apie panas pagalvot. :)
As irgi rugpjucio 15 gimes. Tai jau tau laikas apie panas galvot :dribble:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.