narutas

Padekite susirinkti PC...

Rekomenduojami pranešimai

ANt greitu surinkau sioki toki varianta, aisku galima imti kokia pigesne plokste gtx460 768mb (bet kristu performance truputuka). Dezes nedejau i komplekta, nes nezinau, gal tu sena panaudosi. Galima paimti koki athlona x4 640 modeli, bet dabar jo nera sandeliuos sutaupytum ~100lt.

Dekui!

Kolkas geriausias mano matytas variantas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Galima pabandyti deti 5770 bet 100lt sutaupyti del didesnio perforamnce su 460 tikrai neapsimoka. Maitinimo turetu uztekt, aisku i komplekta paimciau geresnes firmos, bet tada ir kaina kiltu, nors kokybe irgi pakiltu nemazai, bet seip kas turi 700W chieftec nesiskundzia ir normaliai veikia :) (jei kas nutinka, viska garantinis sutvarko/pakeicia).

P.S uzmaciau, kad nori palost su physx mafia2, tai zinok viena, kad tam reikalinga + dedikuota tam plokste (kokia nebrangiai 9800 ar 8800 paemus), nes physx medium uzstacius tau rinks vidutiniskai 25fps (30max), o tai nera zaidimas, aisku dabar yra visokiausiu budu, tarkim: uzsimodinus, kad aplinkiniai physx ramti efektai butu isjungti apart vito ir aplinkiniu zmoniu rubu judejimas tik ijungtas, arba atvirksciai, arba galima ijungt tik vito rubu apex'a su aplinkiniais efektais bet isjungt aplinkiniu zmoniu apex'a. Pats su 5850 plokste pasidares tik vito rubu judejima, man to per akis, bet seip patarimas jeigu nori lost su physx investuok i deveta kokia 8800 ar 9800 korta, kuri bus tik physx'ui palaikyti :P

Redagavo wader

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galima pabandyti deti 5770 bet 100lt sutaupyti del didesnio perforamnce su 460 tikrai neapsimoka. Maitinimo turetu uztekt, aisku i komplekta paimciau geresnes firmos, bet tada ir kaina kiltu, nors kokybe irgi pakiltu nemazai, bet seip kas turi 700W chieftec nesiskundzia ir normaliai veikia :) (jei kas nutinka, viska garantinis sutvarko/pakeicia)

O tarkim man reiktu tos vaizdo plokstes palaikancios psyhx, tai ar man eitu ja isideti i sita komplektacija ar nelabai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kainos nauju 9800 yra tikrai aukstoss, per skelbimus galima gauti uz ~200lt, bet seip pasakysiu viena dalyka, neverta kist pinigu uz tai, kad pamatysi kaip smulkios daleles ant kelio metos ar, kad judesiai bus dinamiskesni. Mafia2 labai lengvai modinasi, todel galesi efektus aplinkinius kaikuriuos isjungt, galesi aplinkiniu zmoniu rubu apex'a isjungt, o tai butu tikrai nemazas fps prieaugis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galima pabandyti deti 5770 bet 100lt sutaupyti del didesnio perforamnce su 460 tikrai neapsimoka. Maitinimo turetu uztekt, aisku i komplekta paimciau geresnes firmos, bet tada ir kaina kiltu, nors kokybe irgi pakiltu nemazai, bet seip kas turi 700W chieftec nesiskundzia ir normaliai veikia :) (jei kas nutinka, viska garantinis sutvarko/pakeicia).

P.S uzmaciau, kad nori palost su physx mafia2, tai zinok viena, kad tam reikalinga + dedikuota tam plokste (kokia nebrangiai 9800 ar 8800 paemus), nes physx medium uzstacius tau rinks vidutiniskai 25fps (30max), o tai nera zaidimas, aisku dabar yra visokiausiu budu, tarkim: uzsimodinus, kad aplinkiniai physx ramti efektai butu isjungti apart vito ir aplinkiniu zmoniu rubu judejimas tik ijungtas, arba atvirksciai, arba galima ijungt tik vito rubu apex'a su aplinkiniais efektais bet isjungt aplinkiniu zmoniu apex'a. Pats su 5850 plokste pasidares tik vito rubu judejima, man to per akis, bet seip patarimas jeigu nori lost su physx investuok i deveta kokia 8800 ar 9800 korta, kuri bus tik physx'ui palaikyti :P

Kalbi apie sita linkas :P sorry as dar nelabai gaudausi PC...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kalbi apie sita linkas :) sorry as dar nelabai gaudausi PC...

Nieko, kai turesi ir pradesi gaudytis :P) Del link'o, tai jo tokia gali pasiimti, ar 9800gt ar kokia 8800gts :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko, kai turesi ir pradesi gaudytis :)) Del link'o, tai jo tokia gali pasiimti, ar 9800gt ar kokia 8800gts :P

o man tokios plokstes uzteks ir psyhx ir grafikai, ar reikia dar antros?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man tokios plokstes uzteks ir psyhx ir grafikai, ar reikia dar antros?

Tau reiketu kaip grafikai gtx460, o 9800/8800 physx skaiciavimams :) Imk viena gtx460 msi cyclone versija, truputi pakelsi dazni, shader memory bei vram, tai ir losi su physx medium stabiliai ~35-40 fps :P Sakau, nemetyk pinigu tokiem dalykam, nes tau ir daugiau ims elektros tokie dalykai. Geriau kokius 290 (kuriuos gal skirtum dedikuotai physx kortai) pataupyk ant geresnio monitoriaus :P)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tau reiketu kaip grafikai gtx460, o 9800/8800 physx skaiciavimams :) Imk viena gtx460 msi cyclone versija, truputi pakelsi dazni, shader memory bei vram, tai ir losi su physx medium stabiliai ~35-40 fps :P Sakau, nemetyk pinigu tokiem dalykam, nes tau ir daugiau ims elektros tokie dalykai. Geriau kokius 290 (kuriuos gal skirtum dedikuotai physx kortai) pataupyk ant geresnio monitoriaus :P)

Nezinau, dabar pagalvojau, gal ir nereik man tu psyhx, tiesiog man labai idomu pazet, kaip ties psyhx atrodo :P O siaip jei be psyhx o tiesiog mafia ant high pazaisti grafikos, ko reiketu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau, dabar pagalvojau, gal ir nereik man tu psyhx, tiesiog man labai idomu pazet, kaip ties psyhx atrodo :) O siaip jei be psyhx o tiesiog mafia ant high pazaisti grafikos, ko reiketu?

Tik gtx460, nes pagal kaina jis dabar optimaliausias :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai dar tada noreciau paklausti del procesoriaus, tas kur idejai matau geras, bet as vis galvojau intel i7, jie skiriasi kuom nors?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai uz kiek tau pc reik rinkt tisklia suma pasakyk. i7 kainos klaikios, o motinines jiem skirtos ir brangios belekaip :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai uz kiek tau pc reik rinkt tisklia suma pasakyk. i7 kainos klaikios, o motinines jiem skirtos ir brangios belekaip :)

Supratau gerai bus tavo surinktas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.