JAV010

Bearshare

Rekomenduojami pranešimai

Sukuriau tema apie bearshare programa nes manau ji ganetinai patogi ir idomi, ji visiskai nemokama,muzika siustis yra labai patogu kas man labai patiko kuri tai pat yra nemokama kaip jums si programa ? Gali pries siusdamasis klausyti daina o klausant kampe dar ir klipa rodo,bent jau pas mane internetas greitas tai niekas nestringa ir viskas puikiai veikia ant letesniu internetu nezinau kaip ;)

Oficialus puslapis :Phttp://www.bearshare.com/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano nuomone bearshare yra prasta programa.

labai isplesta tavo nuomone...

reikes pabandyt ta programa. nors kai reikia tai uztenka man ir torrentu dainom.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš seniau naudojau šitą programą, bet ji man nelabai patinka. Dainom ir kitiem failam siūlyčiau zMule, Torrent.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu čia tiesiog gali ieškotis naujų dainų, arba siustis jau žinomas ,beto galima iškart paklausyti ko negalima ant torrent dar rodo dainos klipa o čia as manau pačiam žmogui reikia rinktis patogu ar patinka ar ne :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tokiem dalykam DC++ manau patogiausias reikalas butu :D Daug hubu prisijungi ir uzmeti paieska :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet ieskant taip muzikos manau bearshare yra viena is geresniu programu jeigu nezinant pavadinimu dainu ^_^ beto dainos yra ivertintos ir ant visu reitingai yra,plius yra sarasai paciu populiariausiu dainu. O DC++ taip pat yra greitas atsisiuntimo budas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.