narkata

Ps3 Blu ray movies ?

Rekomenduojami pranešimai

Ta noreciau paklaust , kas nors naudoja ta BD-live ?

Ir ka nors galima daugiau gaut is tos Live pvz.: titru ar dar kaska , nes updeita padare filmo, bet nieko ir nepamaciau ka ten tas updeitas padare, ir net neraso ka tas updeitas duoda

Nes kiek zinau tai ten gali idomiausiu filmo vietas issirinkti ir i Live deti, ir tuo paciu draugams issiusti tas idomes vietas , aisku kas irgi turi bd-live Acc, per savo grotuva arba PS3, nes kaskaip, kaip dabar labai sraiguotas internetas pas mane, tai sunkoka ka ten aiskintis labai sunkei krauna ta BD-live

Update

Tai turbut mazai kas zino arba isvis net nenaudoja to daliko

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai turbut mazai kas zino arba isvis net nenaudoja to daliko

Aš žinau, bet tvirtinti, kad nuolat vartoju tikrai negalėčiau :) mano nuomone, 9 kartus iš 10-ies tai visiškai tuščias ir nereikalingas dalykas, nė karto neteko matyti galimybės gauti papildomus titrus ar kokį kitą velnią. Tačiau kartais būna dėmesio vertų dalykų - pvz., naujas Wolfman (2010) leidimas leidžia per BD-Live pažiūrėti senąja 1941 metu versiją, kartais rengiamos bendros peržiūros su režisieriais ar kitais kūrėjais, tačiau tai būna išties labai retai, o ir sužinoti kada konkrečiai gana sunku. Na ir žinoma, visam tam reikia bent jau pusėtino ineto greičio. Reziumuojant, kuo toliau, tuo rečiau ten jungiuosi, nebent iš anksto žinau, kad yra kažkas verto dėmesio

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.