Rayman

Sega Saturn, Game Gear ir Master System

Rekomenduojami pranešimai

Ta blokeli dar reikia surast, ir dar jungtis reikia ziuret kad gera butu, o kaip tada del tulpes?

Nuvažiok į kokia elektronikos dalių parduotuvę ir tau tikrai atras blokelį. "Tulpės" pažiūrėjau apie 20lt jeigu iš kokio ebay imti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pritaikai susirades su vienodais parametrais blokelį ir viskas. Dėl "padielkų" duodu 90% , kad pas tave SEGA yra klonas kinietiškas, tai nemanau, kad tau apsimoka investuoti į originalias dalis, nes gale tau tai kainuos brangiau negu nusipirkti kita kloną.

Jis ne kinietiškas klonas, o japoniškas MD2. Tik dar buvo paplitęs visoj Azijoj ir Vidurio bei Rytų Europoj. Tik tiek, kad į juos dar įmontuodavo Magic Switch, kurie leisdavo žaisti visų regionų žaidimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jis ne kinietiškas klonas, o japoniškas MD2. Tik dar buvo paplitęs visoj Azijoj ir Vidurio bei Rytų Europoj. Tik tiek, kad į juos dar įmontuodavo Magic Switch, kurie leisdavo žaisti visų regionų žaidimus.

Tu jo konsolę gyvai matei?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai gal kas parduot sega turit? svarbu kad laidai veiktu ir pultelis bent vienas butu, siulymus i pm :rolleyes:

va ka tik ziurejau i sega, aiskiai parasyta Made in Japan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai gal kas parduot sega turit? svarbu kad laidai veiktu ir pultelis bent vienas butu, siulymus i pm :thumbsup4:

va ka tik ziurejau i sega, aiskiai parasyta Made in Japan

Turiu viena laisvą MD2 PAL pardavimui.

Turiu visas konsoles, kurias paminėjai RayMan

Saturn yra mano mėgstamiausia konsolė. Kokybiški ir įdomus žaidimai. Galbut jų netiek daug kaip ant PS1 pvz, bet užtad geriau kokybė asmeniškai man.

SMD turiu ir 1 ir 2 versijas. Nebloga konsolė, bet nedaug turiu žaidimukų.

GameGear irgi turiu ir ši konsolė tikrai turi gerų žaidimų, kurių nerasi niekur kitur. Labiausiai mėgstu žaisti Chessmaster kada kur nors važiuoju su traukiniu ar panašiai. Laikas prabėga žaibiškai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu viena laisvą MD2 PAL pardavimui.

Turiu visas konsoles, kurias paminėjai RayMan

Saturn yra mano mėgstamiausia konsolė. Kokybiški ir įdomus žaidimai. Galbut jų netiek daug kaip ant PS1 pvz, bet užtad geriau kokybė asmeniškai man.

SMD turiu ir 1 ir 2 versijas. Nebloga konsolė, bet nedaug turiu žaidimukų.

GameGear irgi turiu ir ši konsolė tikrai turi gerų žaidimų, kurių nerasi niekur kitur. Labiausiai mėgstu žaisti Chessmaster kada kur nors važiuoju su traukiniu ar panašiai. Laikas prabėga žaibiškai.

Dabar ir aš jas visas turiu. Yra gerų Saturn žaidimų, bet vis tiek jie neprilygsta PS1 žaidimams man asmeniškai. Pavyzdžiui, Starfighter 3000 labai geras, bet sunkus kaip velnias. Sega Rally vėl tik su dviem mašinom, trim trasom. Bet neseniai su Saturn žaidžiau Command & Conquer, tai va jis žiauriai įdomus. Tiesa, yra ir PS1 versija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.