Axis122

Playstation 2

Rekomenduojami pranešimai

Laba diena , norejau sujungti pc su ps2 per S video jungti kuri yra mano pc turiu kystuka geltona geltonam jungikliui is ps2 . kiek suprantu tai geltonas kistukas duoda vaizda o kiti du garsa ,taciau ijungus i ta jungti pc nk negaudo ir monitorius nieko gal kas bandet ir galetumet padeti?

Aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Laba diena , norejau sujungti pc su ps2 per S video jungti kuri yra mano pc turiu kystuka geltona geltonam jungikliui is ps2 . kiek suprantu tai geltonas kistukas duoda vaizda o kiti du garsa ,taciau ijungus i ta jungti pc nk negaudo ir monitorius nieko gal kas bandet ir galetumet padeti?

Aciu

zmogau is kur istraukei kad ten svideo iejimas.??!!!! pirma reikia susizinot kas kur yra nes kaip suprantu jungi per video kortos svideo isejima.tai ka tu nori matyt taip. tas geltonas kistukas yra pc pajungt prie teliko. ps2 su pc gali pajungt tik per tv plokste kuria reikia atskirai pirkti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zmogau is kur istraukei kad ten svideo iejimas.??!!!! pirma reikia susizinot kas kur yra nes kaip suprantu jungi per video kortos svideo isejima.tai ka tu nori matyt taip. tas geltonas kistukas yra pc pajungt prie teliko. ps2 su pc gali pajungt tik per tv plokste kuria reikia atskirai pirkti.

as tokia turiu kisasi i pci jungti rodo analogini tv rodo svideo, rodo composita (geltona tulpe) palaiko fm radija, gal nori pirkt? 50 Lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tokia turiu kisasi i pci jungti rodo analogini tv rodo svideo, rodo composita (geltona tulpe) palaiko fm radija, gal nori pirkt? 50 Lt

:P temos autoriui siulyk o ne man...as turiu fullHD vga boxa ir visks normaliai..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.