Rekomenduojami pranešimai

As infinite ir pasiklyst sugebejau kelis kartus ir paciam zaidime pastrigau. Tikrai i akis krenta dideli plotai saudymui i visas puses ir dar su respawnu kai kur gadina viska. Atemus ta saudyma tai butu labai geras story prasme bet butu labai trumpas aisku. Losiau ir norejau daugiau apie ele suzinot bet deja tekdavo pyskint i kaire Ir desine. Nuo 1,2 daliu negalejau atsiplest , su sita jau netas buvo.vietom makalyne kazkokia, vietom nera ka veikt. Vietom sceckpointai gadina reikala. Vistiek jis issskirtinis vizualine prasme ir intarpai bei bendrai story labai stipri.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pamirštat pagrindinį veikėją - pasaulį. Va dėl ko Bioshockai yra geri. Visur kur tik nueini yra į ką paspoksot, beveik visi užkampiai pasakoja kažkokią istoriją ar šiaip padeda įsijausti ir labiau suprasti šį nerealų pasaulį. Kiek verta pati pradžia, kai patenki į tą vietą. Aišku, jei nepraspoilino niekas to. Pačioj pradžioj praleidau kelias valandas toj ramioj aplinkoj kol pasigrožėjau peizažais, žmonėmis ir kt. Pradžia ir pabaiga stipriausios dalys, viduriukas šiaip sau, bet pakenčiamas ir su laiku pripratus visai net geras mano skoniui :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man Bioshock yra pats geriausias zaidimas, viskai atitinka mano skoni, tai tikrai ko reikia manau kiekvienam. Bioshock turi gera formule geras FPS+nice visuals+strong story+lots of emotions= 10/10 best game ever :) Lauksiu kol iseis GOTY tai atsisiusiu visus DLC ir pereisiu, nes is sio zaidimo man labiausiai istrigo Rapture, kai prisimenu, tai net siurpas nuena :) Manau jei butu game of generation rinkimai tai siulyciau Bioshock pirmaja dali, nes jau nuo pat pradzios ypac patekimo i pati Rapture viskas tiek itraukia ir sudomina, kad net visas 3 zaidimo dalis per savaite perejau jei neklystu, siulau isbandyt visiems.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pamirštat pagrindinį veikėją - pasaulį. Va dėl ko Bioshockai yra geri. Visur kur tik nueini yra į ką paspoksot, beveik visi užkampiai pasakoja kažkokią istoriją ar šiaip padeda įsijausti ir labiau suprasti šį nerealų pasaulį. Kiek verta pati pradžia, kai patenki į tą vietą. Aišku, jei nepraspoilino niekas to. Pačioj pradžioj praleidau kelias valandas toj ramioj aplinkoj kol pasigrožėjau peizažais, žmonėmis ir kt. Pradžia ir pabaiga stipriausios dalys, viduriukas šiaip sau, bet pakenčiamas ir su laiku pripratus visai net geras mano skoniui :)

Tas pats viduriukas buvo taip pat nuostabus. Heads or tail - vienas menkiausiu ir nuostabiausiu dalykų through story-line. Kiekvienoje vietoje jie atsirasdavo, ir aišku, pirmiausia nesupranti kas tai, bet pasiskaičius istoriją apie ką tai - lieki išsižiojes. Pats praėjęs žaidimą ieškojau internete apie ką buvo šitas žaidimas ištikro, paaiškinimų, nuomonių. Buvau išties žiauriai nustebes. Nenoriu spoilinti. Mano manymu stipriausia žaidimo istorijos dalis buvo Lutece twins ir jų heads or tails - kas domėjosi tas supranta. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kagi netiketa , bet Bioshock kureju daugiau nebera. na tokios studijos nebera. Ken Levine pasima 15 kureju is komandos ir suburs naujas maza komanda. na tikrai jau kad maza. ka su tiek gales padaryt idomu? bet aisku kad ir bioshock daugiau tikriausia nebus. gal ir taip reikejo. reikia naujo IP .

kurs digitalus tik, matyt kokius nedidelius geimukus kurie greitai kursis ir greitai iseis.

Man, what a blow. Bioshock: Infinite was considered one of the best shooters (not THE best, but one of the best) of 2014. You’d expect that Irrational Games would be in a great place, however this legendary studio is shutting down. This was revealed by Ken Levine himself. Irrational Games is no more.

Here is what Ken Levine had to say:

Seriously, this sounds and feels like Ken Levine giving the finger to all Irrational Games’ employees (well okay, not all of them; he will keep 15 of them). If this is the real reason Irrational Games is shutting down, then… wow. Well okay, Irrational Games is Ken Levine’s baby and he can do whatever he wants, but imagine how you’d feel if you were working on a studio – that made a commercially successful game – that is going to shut down because its founder wants to pursue something different.

“Seventeen years is a long time to do any job, even the best one. And working with the incredible team at Irrational Games is indeed the best job I’ve ever had. While I’m deeply proud of what we’ve accomplished together, my passion has turned to making a different kind of game than we’ve done before. To meet the challenge ahead, I need to refocus my energy on a smaller team with a flatter structure and a more direct relationship with gamers.  In many ways, it will be a return to how we started: a small team making games for the core gaming audience.

I am winding down Irrational Games as you know it. I’ll be starting a smaller, more entrepreneurial endeavor at Take-Two.  That is going to mean parting ways with all but about fifteen members of the Irrational team.   There’s no great way to lay people off, and our first concern is to make sure that the people who are leaving have as much support as we can give them during this transition. ”

So, what about the Bioshock series? Who will develop the next Bioshock? Will it be further dumbed down or will the new studioreturn to the System Shock roots? Will there actually be a new Bioshock game? So many questions, so few answers.

Ken Levine concluded:

“In time we will announce a new endeavor with a new goal: To make narrative-driven games for the core gamer that are highly replayable. To foster the most direct relationship with our fans possible, we will focus exclusively on content delivered digitally.”

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Holy *uck, megtamiausio zaidimo kureju komanda subirejo :( Blogiausia zinia kokia gali buti, tikiuosi Bioshock nepaliks likimo valiai ir sukurs dar viena zaidima, bent jau sukurtu su galutina pabaiga, kad nebutu betikslio laukimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na galima sakyt pats Ken viska sukure senais laikais pats dabar ir isbarste kaip jam norejosi ir tes toliau darbus prie kazko naujo. apie Bioshock naujus manau galvoti nereiktu. o gal ir nereikia . sugalvos kazka dar geresnio , nes tikrai eis savo keliu, kurs  kaip  jis nores o ne kaip kazkas diktuos jam.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Holy *uck, megtamiausio zaidimo kureju komanda subirejo :( Blogiausia zinia kokia gali buti, tikiuosi Bioshock nepaliks likimo valiai ir sukurs dar viena zaidima, bent jau sukurtu su galutina pabaiga, kad nebutu betikslio laukimo.

Kas sukurs? Kita komanda, ačiū bet nereikia tada.

O šiaip pagarba jam, kad nemelžia serijos ir jei nebejaučia aistros keičia kryptį, laukiam naujienų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau SOny santa monica lygtai zada prigriebt ismestus is sitos komandos narius  :sir:  tai viskas bus gerai , tik kad bioshock nebus tikriausia. o man paskutine dalis jau buvo per daug shooteris, jei tik maziau saudymo butu tai ir labiau isigilint noreciau i viska.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip reikėtų pasidomėti, kam priklauso teisės į Bioshock seriją. Man atrodo, kad 2 dalį sulipdė kita kompanija, o ne Irrational Games. Jei teisės priklauso pav. leidėjui  2K, o ne Irrational Games (kūrėjui), tai naują dalį vėl gali kurti kiti žmonės. Praeis šiek tiek laiko, pasikeis viena konsolių karta, visi prisimins koks įdomus žaidimas buvo ir prikels visą seriją naujam gyvenimui ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip reikėtų pasidomėti, kam priklauso teisės į Bioshock seriją. Man atrodo, kad 2 dalį sulipdė kita kompanija, o ne Irrational Games. Jei teisės priklauso pav. leidėjui  2K, o ne Irrational Games (kūrėjui), tai naują dalį vėl gali kurti kiti žmonės. Praeis šiek tiek laiko, pasikeis viena konsolių karta, visi prisimins koks įdomus žaidimas buvo ir prikels visą seriją naujam gyvenimui ;)

Taip, ją kūrė kiti su Irrational pagalba, bet ir jaučiasi, nes beveik niekas su kuo kalbėjau, nepasakė, kad antra dalis geresnė už pirmą. O ir šaip realiai ten viską jie padarė iš Irrational jau padarytų pamatų, nuo ground up manau būtų daug sunkiau kažką tokios prabos padaryti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

You asked it, you got it:

"Following the dissolution of Irrational Games, publisher 2K Games claimed creative ownership of the BioShock franchise, which "remains a rich creative canvas for many untold stories, and we look forward to exploring the next BioShock experience."

Vertinimas were gonna milk this series dry. :no:

Originali nuoroda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aplamai infinite man per daug saudykle ir pagrindinis zaidimas. tikrai daugiau nei praeitos dalys bent jau. ant tiek saudykle kad net neperejau pacio zaidimo  :fuuu:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos