Rekomenduojami pranešimai

Infinite saudykle? o tai kas tada pirma, antra dalis ?  as atvirskciai, antra daly gal 15min palosiau ir istryniau, bet va perejas infinite, kazkaip ir uzsimanaiu pabaigti antra daly

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labai skiriasi 1,2 nuo infinite. Ne tame kad ten maziau saudai, nors ten tikrai maziau man tas iskart i akis krito infitinej. Per daug to taskymosi ir su chekpointais nesamoningais. 1,2 dalis turi tau palikta pasirinkima nzn ir priesa kruvom nebego , va apie ta norejau pasakyt. Praeitos dalys trumpesnes uztai kad maziau saudau gaudau. Labai nesunku suprast kieno pagalba jie istempe infinite laika o nereikejo. Man story idomuma uzgozdavo kai kurios saudymo vietos . Pirmos dalys tokiu neturejo ten tu ir jautei jega ginklu bei galiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matyt ne visiem. Nzn niekam tikrai skerdynes neuzkliuvo ? Pvz pirmose dakyse per kelis aukstus ir kolidoriai keli priesai pasirodo tai gali ir pabegt ir palyst kur ir pan, cia pagr atviros erdves kur tiesiog reikia lakstyt kaip grynam fps ir taskyt visus kol nieko neliks tada durys atsidarys. Tos tipo atviros erdves ir grazu bet kovose tai jau nelabai. Bet jei losia tokiu tipo meejai tai jiem manau kad patiko ten kokiu cod fanai. Man labai patiko ta dalis kai tu vaikstai ie kai eina story vystosi nerealu bet ta dalis kai issaudyk visus ir pereisi chekpointa jau nekas.

Del to nustojau lost. Labai greitas veiksmas ir priesu kruvos nelipo man prie elzes gelbejimo , iskirpciau dauguma kovu isvis tada sueitu. Manau tas video apie dlc labai teisingai pasake apie tai kas tai yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandžiau pirmą lošt, bet nekabino kažkaip. Infinite laukiau, nes baisiai daug žadėjo. Ką gavau? Monotonišką gameplay. Susišaudymas po susišaudymo ir desertui dar susišaudymas. Fuck this shit. Story neblogas, bet gameplay ant tiek boring, kad buvo nuobodu žaist.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir manęs šis žaidimas nesužavėjo. Nors preitų dalių nesu žaidęs, bet šios nepražaidžiau nei 30 min. Tas pats per tą patį, kaip ir minėjo- šaudau ir gaudau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.