Rekomenduojami pranešimai

Žaidęs ir pirmas dalis, nusprendžiau išmėginti ir šią. Galiu pasakyti, kad nepasigailėjau... Infinite mane įtraukė net labiau už ankstesnes dalis. Ta visa fantazija, dangaus pasaulis tikrai įtraukė. Vos prisėdęs pažaidžiau kelias valandas, nors tą dariau labai senai. Negalėjau žaidimo tiesiog paleist, norėjau sužinoti - kas toliau? Istorija puiki, labai patiko ir pradžia ir pabaiga. Manau visiems vertėtu išmėginti šį žaidimą. Mano verdiktas būtu toks: nuostabus, įtraukiantis, fantastinis, gražus, puikus žaidimas, kas žaidė, tas manau, pritars.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

BioShock Infinite OST:

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidziu si zaidima jau antra karta nes norisi visas vietoves visus kampelius aplankyti kuriuos praleidau. Bent jau man asmeniskai geriausia istorija turintis zaidimas koki esu zaides :notworthy: . Perejus si zaidima kazkaip nesinori prie kito zaidimo gryst nes tiesiog taip nebekabliuoja toki sedevra pazaidus

10/10 :sweet:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidimo pabaiga tikras MINDFUCK :blink: beveik nieko nesupratau, per daug nesamoniu ikiso galan :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

DAT. ENDING. :notworthy:

10/10, JIMMIES RUSTLED.

Redagavo Dwėsk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tik siandia ismeginau si meno kurini ir neveltui to ir tikejaus is bioshock nes gavau tai ir daugiau :) jo tas lietus ant pavirsiu zaidimo pradzioj awesome.dialogai labai geri.o jau elizabeth sutinki tai life just become more awesome...tikiuosi zaist dar ilgai nes nesinori kad greit baigtus. grafika xbox tai viena graziausiu. viskas aukstam lygi siaip ...taip ir norisi suzinot o kasgi toliau....aiski zaidimas labai linijinis ir tikrai lengvas tai net neverta kelt sudetingumo lygio nes

tikrai nesinori cia shooterio. tiesiog plaukiam per story ir gerimes dialogais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kuo toliau losiant tuo labiau shooteriskas pasidare. ir jau veliau pagrindas tapo begiot paskui elze ir saudyt visus kurie nenori kad as ten begiociau. kartais logikos mazai tame buna ir kartais tai uzknisa realiai. kovos labai uzsitesia tam kad veliau pamatyt koki trumpa intarpa su elze.pati story labai gera ir idomu, bet deja tos kovos. kazkaip apgadina reikala. tai tikrai zaidimas neuzkabino taip kad seset ir pereit keliais bandymais visa. o tas nesako nieko gero is tikro. as idomius zaidimus greit pereinu,arba bent jau uzsikabinu. o siuo metu galvoju va kaip cia ta paskutine kova sukalt ir bus ramu matyt. na noriu as ta story pamatyt bet nu nenoriu saudyt saudyt saudyt ir dar karta saudyt i visus.yapc kai pradedi begiot pirmyn atgal tom paciom vietom. kazko jie biski supopsino sita bioshocko dali nezinau net. kazkaip nezivercia liezuvis bet kazkokia ji blogiausia bioshocko dalis man gaunas. va daejau iki paskutinio boso kovos ir man tokia nuomone.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezaidziau pats bet siaip teisus esi, matyt nuo zmogaus priklauso nes man tas pats buna. Istorija puiki, bet kovos veliau pabosta. Bet ka jiem daryt? Reikia kad zaidimas bent 10h pasizaistu, visgi 160lt uz tokia pramoga sumoki.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

daugiau intarpu galejo idet.kazkaip mazoka ju mano skoniui.pvz lara croft labai gerai viska dare ir be saudymu I visas puses.na man anksyesni bioshock tokie nebuvo kazkaip. daejau iki paskutines kovos supratau kad ne yasgalias gerinau bet jau nieko aisku nepakeisi.jei paskutiesbkovos nepereisiu tai isvis liks nepereitas zaidimas. kas butu labai gails.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

dar DLC ir i epizodus suskirste .. :working: .bet kuo daugiau naujo contento mum zaist tuo geriau aisku :megusta:

BioShock Infinite: Burial at Sea Episode One

sugryzimas i sena gera povandenini miesta su big dadiais ir mazom mergaitem ..ir dar kai kuom.. :spiderp:

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paaiškėjo Bioshock Infinite: Burial at Sea Episode 2 išleidimo data

BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two will be available globally on March 25.

The concluding chapter to the story set in Rapture will be available for download on PS3, Xbox 360 and PC on that date.

Antras DLC bus daug ilgesnis už pirmąjį

BioShock creator Ken Levine has revealed that the second part of BioShock Infinite: Burial at Sea will be significantly longer than the first.

Taking to Twitter, Levine suggested it'd take around five or six hours for a completionist to do everything in Episode Two, compared to the three hours it took to do the same in Episode 1.

RT @AnthonyRav: @IGLevine Whats the estimated length of the dlc for a completionist? -episode 2? 5, maybe 6 hours.

— Ken Levine (@IGLevine) February 3, 2014

When Burial at Sea Episode One released at the tail end of last year, Levine and Irrational drew the ire of some fans who felt the DLC should have been longer. At the time, he responded to concerns by acknowledging the team had focused on quality rather than quantity, before adding "I think if [length] is your primary metric, this probably isn't the thing for you."

When compared with the meaty BioShock 2 DLC Minerva's Den, some may be horrified by the comparative brevity of Infinite's DLC, but this time around Irrational had to make new assets from scratch rather than modify existing ones.

Set in Rapture just before its fall, BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two casts you as Elizabeth as she strives to bring closure to both her story and that of BioShock Infinite. As you can imagine, controlling her results in a very different type of game.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesenai perėjau žaidimą, valdant su PS navigation + PS Move pulteliais. Kiek atsimenu pirmos 2 dalys nepalaikė PS Move, tad su šiais priedais labiau įtraukė žaidimas. Pritariu, kad žaidime galėjo būti daugiau intarpų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet va DLC kuria atsižvelgiant į Biogock 1 ir 2 dalį. Tai geraj manau, nes man jau Bioshock Infinity nebebuvo bioshock apart plasmidų. Pamenu 1 ir 2 dalis kj žaidžiau - buvo šiurpu. Galbūt ne man vienam labiau patiko 1 ir 2 žaidimo atmosfera, kad nutarė sukūrti senajame mieste.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.