narkata

UK internetas

Rekomenduojami pranešimai

Tai va noreciau paklaust, koki jus naudojate Interneta UK

Nes i nauja nama persikrauciau ,ir nera ineto, ir galvoju koki cia isivedus man , pries tai turejau BT interneta, nes dabar su Vadfone USB sedziu :)

Tie kurie nezino tai geriau ir neraso cia

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

bt geras,dienos metu is torentu nepergreiciausia siuncia bet internetas geras manyciau :D

p.s pats naudoju nesiskundziu :D

Redagavo donataz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai keistas klausimas.visi netai geri,renkiesi pagal greiti kokio nori ir tiek.koks dar gali buti geras ir blogas.jei man uztenka 5mb as imsiu toki,jei noriu 20mb ziuresiu nete pas ka tas pigiausias ir viskas.ieini i neta ir ziuri pagal savo miesta.buna ne visi visas miesto teritorijas gali paimt ir pan.iz kur cia galima zinot dabar,netas tau parodys viska imk pigiausia ir greiciausia.

http://www.broadbandsuppliers.co.uk/

verta paziuret special offers,pvz su virgin media gali gaut ir tv kanalus prie to pacio,tuo paciu laidu eis.dar buna kad gali gaut laptopus dovanu jei imi neta.na ivairiai.kam imt pvz tik neta jei beveik uz ta pati gautum ir laptopa.arba tv kanalus.

jei nori mobilaus neto ir laptopo dovanu

http://www.uk-mobile-broadband-deals.com/free-laptop.php

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vat virgin media ziurejau , ten kur gyvenu neistatis jie man ineto :D

Dabar paziurejau tai kas kaip mane SKY suintrigavo 20mb speed ,neribotas siuntimas , ir tik 10 svaru i menesi

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vat virgin media ziurejau , ten kur gyvenu neistatis jie man ineto :D

Dabar paziurejau tai kas kaip mane SKY suintrigavo 20mb speed ,neribotas siuntimas , ir tik 10 svaru i menesi

aha tik 10svr jei turi sky paketa tv :D ir sky bt

as pats naudoju O2 intera tai nesiskundziu greitis neblogas per torentus iki 1mb istraukia nors kur pries tai gyvenau vos 600kb gaudavau taip kad pasiulyciau imti o2

Redagavo snaiperr

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu uzsisakiau as Sky ineta

Nes Bt nenorejau , nes cia reiktu nauja linija vesti ir moket vel uz pajungimus , o Sky uzdika pajungia

Biski vagis tie BT (panasei kaip lietuvos TELEKOMAS), bet del interno tai nesiskundziau kol turejau ta BT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.