Robertas1994

Juiced 2:Hot Import Nights

Rekomenduojami pranešimai

Labai Laukiu sio Zaidimo,o beje jis pasirodys po keliu dienu.Galvoju jis bus vienas rimciausiu NFS:Pro Street konkurentu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na nezinau..Pirmas nepatiko,nei ant pc nei ant psp..Nei story-line,nieko..

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš kiek žaidžiau, tai toks visai nieko. Ypač driftas patiko, jį galiu žaisti ir žaisti, taip pat dažymo galimybės neblogos. Toks vidutiniškas, neblogas žaidimas, bet jei jo neišbandysit, daug neprarasit ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš kiek žaidžiau, tai toks visai nieko. Ypač driftas patiko, jį galiu žaisti ir žaisti, taip pat dažymo galimybės neblogos. Toks vidutiniškas, neblogas žaidimas, bet jei jo neišbandysit, daug neprarasit ;)

vat butent.. :)

jis toks gal ir visai nieko,tik kad toks jau labai labai arcadinis.(zinau kad ir NFS:U,MW,C taip pat,bet cia daugiau)

Gana mono sakyciau,tas masinu gavimas per pinkslip juokingas,jei su tuo pa ciu zmogum lenktyniauji tai vis ta pacia masina gauni,tik su daugiau hp.

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nieko ipatingo manau antra dalis nebus,tikrai nereikia lygint jo su pro-street,gal verciau su jau esamu Carbonu daugiau panasumo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man asmeniskai sitas game nelabai ipatingai atrodo ;) Kazkaip ziuriu ziuriu gal jis butu kada buves rimtas konkurentas NFS:U2 nes as traileri nieko ipatingo nematau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas sprendžia apie žaidimus pagal treilerius? Kai pažaisi, tada galėsi čia komentuot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi esu racing fanas tai ir as kanors parasysiu :D Man tai pirmam juiced ir ant pc ir psp truko tik story line.. Kazkiek pazaidus darosi monotoniskas zaidimas bet ta monotiskuma panaikina naujai atkovojamos masinos antsimenu taip buvo fainai kai gavau dodge charger lyg taip vadinas :D o siaip sis zaidimas turetu labai skirtis nuo pirmosios dalies nes viskas beveik sukoncentruota i drift turbut ir naujas zaidimo variklis bus... taigi manau nusimato isties neblogas zaidimas :D ir pades prastumt laika belaukiant Pro street :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas pro street...vien pamacius kaip RX-7 piestu stojasi is vietos startuojant jau is karto nekokia nuomone susidaro ..O Juiced manau tikroviskesnis... nors nebandzius zaisti dar pervelu apie pro street prognozuoti.Dar patiko,kad bus galima ziureti is vidaus bet ant ps2 deja...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dRes ar koks ten nikas tu pvz zinaj,kad visos rimtos drago masinos stojas piestu?Ant galo jom speceliai tvirtina papildomus mazus ratukus,kad galetu startuot pilna jega nepakelus priekio.Apie juiced.Visiskai nepatiko,neuzkabino nejkiek.Grafika gana tragiska ir tamsi,garsas labai vidutiniskas,masinu valdimas gan didelis nesusipratimas.Geriausia dalis zaidimo driftas ir muzika.Mano vertinimu 5/10.Eiline vidutinybe.

Redagavo 12345

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dRes ar koks ten nikas tu pvz zinaj,kad visos rimtos drago masinos stojas piestu?Ant galo jom speceliai tvirtina papildomus mazus ratukus,kad galetu startuot pilna jega nepakelus priekio.

Zinau o ka? Redagavo dRes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki norejau paklausti gal kas turite save kur butu viskas pereita jei turit idekit kad butu galima parsisiuti buciau labai dekingas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.