Renataz

Ntsc ir pal

Rekomenduojami pranešimai

Ar gali but kad pas mane yra ydetas cipas kuris rodo spalwotaj tik pal regiono grajus?kajp jus manot jei nespalwotaj rodytu ar nepadetu konverteris kuris yra siuntiniuose ntsc to pal konverteris?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tu daryk taip yra ten prie PS2 konfigurazijos video ten pakeisk turi but RGB ir dar ten kazkokios zaides tada turi wiskas ok but o jei ne pirkt TV nauja

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As turiu dideli skystuju krisatlu telika bet kaj losiu zajdas eina spalwotaj bet puse ekrano buna juoda kita puse zajdo kame cia problema?p.s kaj pajudinu av multi out lizda pasidaro puse sekundes nrml paskiau wel per puse ekrano.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai pagal mane tavo kabeliai priplauke nejau pats nesusipranti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As turiu dideli skystuju krisatlu telika bet kaj losiu zajdas eina spalwotaj bet puse ekrano buna juoda kita puse zajdo kame cia problema?p.s kaj pajudinu av multi out lizda pasidaro puse sekundes nrml paskiau wel per puse ekrano.

na suprasciau jei ant senesnio teliko nebutu kontaktu,kad laidai nutruktu viduj tai kazkaip mazai tikisi,pas mane taip tv daro su tulpem,reikia gerai paklibint kad gerai eitu bet cia jau pagyvenes tv,o naujas LCD tikrai neturetu taip daryt,na megink klibint daugiau kol rodys normaliai,jei turi testeri,praskambink savo ps2 AV laida, gal kur it nutrukes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.