mashed

psp pirkimas , atrisimas

Rekomenduojami pranešimai

kuri yra speciali nes?

Ji skirta atristi/atbrickinti psp.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

galit gal paaiškinti kada PSP 1000 gali užsibrikinti?

Kai nieko nesupranti ir bandai irasineneti firmware/recovery meniu pridirbi ko nors ir t.t

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar su temomis kartais buna jei nemoki irasinet o tu temu tikrai noresi :P

Sakydamas apie recovery meniu ir turejau omeny temas, gameboot'us ir pns.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei jis pirks ne nauja, tai Slim'ą galima nusipirkti jau ir atrišta.

Phate dvigubai mažiau ram'ų ko gali ir nepajausti. Phatas man asmeniškai yra nepatogus. Toks jausmas , kad ekrane mažesnis kontrastas. Žinoma čia tau žmogau rinktis jei gali papildomai damest 60lt ir nusipirkt Slimą , žinoma pirk naujesni modelį.

Jei domina aš parduodu Slimą

http://www.playmanija.net/forumas/PARDUODA...ite-t24095.html

Redagavo Utis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei jis pirks ne nauja, tai Slim'ą galima nusipirkti jau ir atrišta.

Phate dvigubai mažiau ram'ų ko gali ir nepajausti. Phatas man asmeniškai yra nepatogus. Toks jausmas , kad ekrane mažesnis kontrastas. Žinoma čia tau žmogau rinktis jei gali papildomai damest 60lt ir nusipirkt Slimą , žinoma pirk naujesni modelį.

Jei domina aš parduodu Slimą

http://www.playmanija.net/forumas/PARDUODA...ite-t24095.html

As turejau abu ir slim ir phat, vienintelis skirtumas kuri pajauciau tai yra tai, kad sviesesnis biski ekranas. Kiekvienam aisku pagal patoguma, man phat patogesnis, nes nuo slim uztirpsta rankos. O tas tavo kisimas su sugadintu ekranu yra isvis bloga ideja, koks jam tolkas pirkt sugadinta PSP poto dar vaiksciot pas meistrus ir t.t, kai jis gali nusipirkti phata veikianti ir lost vos nusipirkus, o ne tusytis per meistrus po nusipirkimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As turejau abu ir slim ir phat, vienintelis skirtumas kuri pajauciau tai yra tai, kad sviesesnis biski ekranas. Kiekvienam aisku pagal patoguma, man phat patogesnis, nes nuo slim uztirpsta rankos. O tas tavo kisimas su sugadintu ekranu yra isvis bloga ideja, koks jam tolkas pirkt sugadinta PSP poto dar vaiksciot pas meistrus ir t.t, kai jis gali nusipirkti phata veikianti ir lost vos nusipirkus, o ne tusytis per meistrus po nusipirkimo.

Tai gali nusipirkt iš topo centro ir žaist , nereiks nei tusytis nieko. :P

Tai pat tu kiši phatą, nes jis TAU patogesnis.

Ne į temą

Neįsivaizduoju kiek jūs tamsta laiko per diena praleidžiat su PSP , kad jum rankos tirpsta. :P
Redagavo Utis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gali nusipirkt iš topo centro ir žaist , nereiks nei tusytis nieko. :P

Tai pat tu kiši phatą, nes jis TAU patogesnis.

Ne į temą

Neįsivaizduoju kiek jūs tamsta laiko per diena praleidžiat su PSP , kad jum rankos tirpsta. :P

Topo Centras, BMS Megapolis, Elektromarktas - Skirtumo Nera, Neatrisami. As nekisu phato, zmogus nori lengvesnio varianto tai ir pasiuliau pigesni, lengviau atrisama varianta ;]

Ne į temą

Man uztekdavo lovoje pazaisti viena psp zaidima 1h ir uztirpdavo rankos ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš jam pirmu atveju nesiuliau jau atrišto varianto?

Nesakau, kad savo daikto kišimas yra gražu, tačiau labai reikia pinigų. :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš jam pirmu atveju nesiuliau jau atrišto varianto?

Nesakau, kad savo daikto kišimas yra gražu, tačiau labai reikia pinigų. :P

As turiu omeny, kad kaikurie slim'ai buna negali naudoti pandoros arba turi ta durna motinine TA088v3 su kuria turi 5.03 GEN ir su ja dafiga problemu.

Redagavo DeiXaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As turiu omeny, kad kaikurie slim'ai buna negali naudoti pandoros arba turi ta durna motinine TA088v3 su kuria turi 5.03 GEN ir su ja dafiga problemu.

Prašymas bus keistas, bet gal galėtumėte identifikuoti PSP. Nupirkau jį šiandien per ebay, bet taip ir nesusigaudžiau, čia phat ar slim ?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...%3D1&_rdc=1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prašymas bus keistas, bet gal galėtumėte identifikuoti PSP. Nupirkau jį šiandien per ebay, bet taip ir nesusigaudžiau, čia phat ar slim ?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...%3D1&_rdc=1

Phat, nes kolonėlės ne viršuj o apačioj, šiaip gera kaina visai, kai kartu su žaidimais :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Phat, nes kolonėlės ne viršuj o apačioj, šiaip gera kaina visai, kai kartu su žaidimais :)

Dekui.

Pastebejau, kad jei ebay kain is karto nurodo didele, nieks nesoka pirkt. O jei pradine nurodo 0,99 , tai aukcionas uzsikelia maksimaliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.