Impaler

Final Fantasy X

Rekomenduojami pranešimai

O Impaler cia tai jau bus , mano pats pirmas FF ant PS2 , ziauru isvyso 180 valandu atkaliau , atidengiau beveik viska ,o istorijos linija ,veikejai ,bosai ,ginklai, net asara sunkiasi prisiminus tas akimirkas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Best game ever...

Ir tuo viskas pasakyta... :)

227 valandos, pilnai istobulinti personazai, nugaleti visi bosai, surinkta viskas kas tik imanoma. Suzaidziau visu 100%....

Va taip vat... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Auron , cia paprasta ar International versija taip sudraskei ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai perejau visa bet ne 100% ,nes kazkaip ten po to eina tokie posunkiai bosai jau,jei nori ta 100% iveikt,na labai geras,bet ne pats geriausias man,beje butinai reikejo x-2 dalies kuri tikrai buvo ir neprastesne,siek tiek naujoviu inese,idomu,kai atsirado tai buvo tikra bomba,nieko geriau nebuvau mates,viskas cool

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Auron , cia paprasta ar International versija taip sudraskei ? :D

Pal'ine versija, su Dark Aeon'ais.

as tai perejau visa bet ne 100% ,nes kazkaip ten po to eina tokie posunkiai bosai jau,jei nori ta 100% iveikt,na labai geras,bet ne pats geriausias man,beje butinai reikejo x-2 dalies kuri tikrai buvo ir neprastesne,siek tiek naujoviu inese,idomu,kai atsirado tai buvo tikra bomba,nieko geriau nebuvau mates,viskas cool

Pradedu suprasti tavo RPG skoni. Klasikiniam japoniskam tau veiksmo per mazai kovoj. Del to greiciausiai ir XII taip aukstai vertini...

Mano akim ziurint X-2 buvo visiska nesamone... RPG zaidimas lygiais, jei ka praleidai viskas, nebegrysi, siuzetas linijinis, jokios veiksmu laisves. Tas begiojimas kovos metu padoriai nervino. Kam ikiso ta durne Paine?! Negi negalejo Lulu palikt?!

Tobulejimo sistema gal ir savotiska tais kostiumais, bet paskubeta buvo, nedadaryta taip tobulai kaip X dalies. Apskritai neisbaigtas zaidimas...

Mano akim ziurint, tai sequel'as, padarytas tam, kad uzsikalt babkiu, ne daugiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pradedu suprasti tavo RPG skoni. Klasikiniam japoniskam tau veiksmo per mazai kovoj. Del to greiciausiai ir XII taip aukstai vertini...

Mano akim ziurint X-2 buvo visiska nesamone... RPG zaidimas lygiais, jei ka praleidai viskas, nebegrysi, siuzetas linijinis, jokios veiksmu laisves. Tas begiojimas kovos metu padoriai nervino. Kam ikiso ta durne Paine?! Negi negalejo Lulu palikt?!

Tobulejimo sistema gal ir savotiska tais kostiumais, bet paskubeta buvo, nedadaryta taip tobulai kaip X dalies. Apskritai neisbaigtas zaidimas...

Mano akim ziurint, tai sequel'as, padarytas tam, kad uzsikalt babkiu, ne daugiau.

kazin ar supranti mano rpg skoni,o pagal tave tai visi sekantys ff turetu buti kurti pagal X dali ane,butu tokia nuobodybe,man visos dalys savo laiku buvo geriausi rpg,taip pat dabar yra ir 12 dalis,bet diskutuodamas apie kita rpg pvz VP-2 galeciau pasakyti kad tas irgi yra geriausias,taip kad cia pagal nuotaika,nera vieno geriausio tikrai ir nera vieno to kuris buvo geriausias,as priimu visus kureju sumanymus,ir stengiuosi suprasti kodel juos ten panaudojo,ir butent X-2 dalis turejo buti butent tokia jei jos isvis reikejo,kiekvienas turi savo nuomone

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazin ar supranti mano rpg skoni,o pagal tave tai visi sekantys ff turetu buti kurti pagal X dali ane,butu tokia nuobodybe,man visos dalys savo laiku buvo geriausi rpg,taip pat dabar yra ir 12 dalis,bet diskutuodamas apie kita rpg pvz VP-2 galeciau pasakyti kad tas irgi yra geriausias,taip kad cia pagal nuotaika,nera vieno geriausio tikrai ir nera vieno to kuris buvo geriausias,as priimu visus kureju sumanymus,ir stengiuosi suprasti kodel juos ten panaudojo,ir butent X-2 dalis turejo buti butent tokia jei jos isvis reikejo,kiekvienas turi savo nuomone

siaip is pavaadinimo galima sprest kad ff x-2 yra kaip ir ffx pratesimas cia yra tipo final fantas 10 episode 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip tai pratesimas,jame valdai jau ta merga ir ji su savo draugem iesko budu kaip vel pamatyti savo mylimaji kuris paslaptingai dingo X dalies pabaigoje

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na su Auronu as ir lygus. 100 percent in game. Juroj kartais nebudavo ka veikt. Pirma karta greit praejau, o antra... Vienu zodziu paskutinis bosas buvo vieni juoka palyginus su dark aeon...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na su Auronu as ir lygus. 100 percent in game. Juroj kartais nebudavo ka veikt. Pirma karta greit praejau, o antra... Vienu zodziu paskutinis bosas buvo vieni juoka palyginus su dark aeon...

Tai jo! Su kiekvienu smugiu vis mirdavo... :D As tai is jo dar pasityciojau, leidau paatakuot.

To scalman:

Nesutinku su nuomone, kad kas nauja butinai gera. Yra favoritai ir tiek. Mano geriausi zaisti RPG zaidimai yra FFX ir FFVII. Nu niekaip negaleciau pasakyt kuris geresnis.

Ir ka reiskia visi sekantys turi but padaryti pagal X dali?

X dalis buvo tikras, klasikinis RPG apvilktas daugybe naujoviu (kaip beje ir visos FF dalys).

VII dalies story line'as buvo stipresnis nei X.

X-2 ir XII labai suaction'ėję. Kas, beje pastebima visoj zaidimu industrijoj (kad ir RE4). Ir tas mane labai liudina. Maziau galvokit, tik dauzykit visus ir dziaukites.

Vel gi, tureciau pastebet, kad nė vienos FF dalies nelaikau blogu ar nepasisekusiu zaidimu.

Nes vienintelis konkurentas bet kuriai is ju yra tik kita FF dalis...

Taigi mano nuomone, kad ta ar kita geresne yra pagrysta tik lyginant jas tarpusavyje.

O nuomone mano susiformavus per daugiau kaip 15 metu RPG zaidimo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Po slimo isigijimo iskart parsisiunciau sau FF X. Itraukie mane kaip ir FF IX kuri zaidziau ~120h ir baigiau beveik su viskuo kokie 98% visko buvo rasta. Prie sito kietinu pasedeti ilgiau :lol: :twisted:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jo! Su kiekvienu smugiu vis mirdavo... ;) As tai is jo dar pasityciojau, leidau paatakuot.

To scalman:

Nesutinku su nuomone, kad kas nauja butinai gera. Yra favoritai ir tiek. Mano geriausi zaisti RPG zaidimai yra FFX ir FFVII. Nu niekaip negaleciau pasakyt kuris geresnis.

X dalis buvo tikras, klasikinis RPG apvilktas daugybe naujoviu (kaip beje ir visos FF dalys).

X-2 ir XII labai suaction'ėję. Kas, beje pastebima visoj zaidimu industrijoj (kad ir RE4). Ir tas mane labai liudina. Maziau galvokit, tik dauzykit visus ir dziaukites.

Vel gi, tureciau pastebet, kad nė vienos FF dalies nelaikau blogu ar nepasisekusiu zaidimu.

Taigi mano nuomone, kad ta ar kita geresne yra pagrysta tik lyginant jas tarpusavyje.

na neatrodai dar toks senas 8) as irgi jau daugybe metu losiu bet tikrai ne vien RPG,isvis RPG tik ant ps pradejau lost,man tie visi pc diablo ir panasus tai cia ne rpg,tokiu neskaiciuoju

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano akim ziurint, tai sequel'as, padarytas tam, kad uzsikalt babkiu, ne daugiau

Wisiskai sutinku su tavo noumone nors ir nelosiau ff ant ps dar nera cipo ;/ vet greitu metu wisos dalis bus pereitos prie alaus butelio ! :wink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

in game. Juroj kartais nebudavo ka veikt. Pirma karta greit praejau, o antra... Vienu zodziu paskutinis bosas buvo vieni juoka palyginus su dark aeon...

Tai jo! Su kiekvien

Na su Auronu as ir lygus. 100 percent u smugiu vis mirdavo... :D As tai is jo dar pasityciojau, leidau paatakuot.

To scalman:

na neatrodai dar toks senas 8) as irgi jau daugybe metu losiu bet tikrai ne vien RPG,isvis RPG tik ant ps pradejau lost,man tie visi pc diablo ir panasus tai cia ne rpg,tokiu neskaiciuoju

Nu senas ne senas, bet lyg is seniausias cia... 31 man.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.