Impaler

Final Fantasy X

Rekomenduojami pranešimai

Vel gi, tureciau pastebet, kad nė vienos FF dalies nelaikau blogu ar nepasisekusiu zaidimu.

Visiškai sutinku. Tiesa ne visos dalys buvo geresnės už praeitas. Pvz. FFIX(na cia labiau "stilistinis" nukrypimas. Labiau skonio reikalas, visgi kai kam tie chibiai patinka :) ); FFX-2 (apie šitą tepasakysiu - galėjo jo ir nebūti...)

Nes vienintelis konkurentas bet kuriai is ju yra tik kita FF dalis...

O čia jau jaučiasi FF fanboy'izmas (nors tu jau senai ne berniukas :) ). Beveik kiekviena FF dalis turėjo gan stiprių konkurentų, kurie galbūt buvo net geresni žaidimai, bet visada nublankdavo prieš super populiarios FF serijos išaukštinimą. pvz: FF7-Xenogears, FFX-Star Ocean, FFXII-Suikoden 5; Valkyre Profile 2: Slimeria ir dar daug daug daug(daug...) kitų tikrai gerų jRPG.

Taigi mano nuomone, kad ta ar kita geresne yra pagrysta tik lyginant jas tarpusavyje.

O nuomone mano susiformavus per daugiau kaip 15 metu RPG zaidimo...

Tavo argumentas "15metų žaidimo patirtis" tikrai gan svarus, bet deje manes neįtikino, kad FF geriausi. Tikresnis argumentas būtu i FF dalių su kitais to laiko RPG.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O čia jau jaučiasi FF fanboy'izmas (nors tu jau senai ne berniukas :o ). Beveik kiekviena FF dalis turėjo gan stiprių konkurentų, kurie galbūt buvo net geresni žaidimai, bet visada nublankdavo prieš super populiarios FF serijos išaukštinimą. pvz: FF7-Xenogears, FFX-Star Ocean, FFXII-Suikoden 5; Valkyre Profile 2: Slimeria ir dar daug daug daug(daug...) kitų tikrai gerų jRPG.

Is pradziu buvo FF o po to viskas kita. :o Jei tau patinka FF tai ispradziu pereisi FF po to alternativas belaugdamas kitos dalies FF. :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirmas mano final fantasy geimas ant PS2 nerealus geimas

Redagavo edd22

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip nugaleti reik ta boso burna kai ant laivo buni ten ir jei nespeji jis padaro forced game over :rolleyes: pastriges ilgai ten lvl keliausi tidus normaliai dmg dar o bet vistiek prakisu visada :/ padekit kas pereijot

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi Taigi...as gerai atsimenu kaip as sito zaidimo laukiau. Perejes FF 9 du kartus, FF 10 laukiau kaip nieko kito! Pirkau uz 60 euro kai tik pasirode. O tai buvo atrodo 2002 metu pradzioje, sausis ar vasaris buvo tada, nu salta buvo irgo atsimenu. BET: koks nusivylimas namuose! VISISKAI ne mano stillius. Kazkur apie puse buvau praejes, ir pasidaviau, nes kazkoki geresni zaidima gavau tada. FF-X2 taip pat nepatiko. Buvau vienu momentu labai nusivyles FF serija, bet pazaides FF-12 tai net atsidusau: FF12 yra pasaka (kuri zadu dar karta praeiti, tik si karta ant PS3 ir su oficialiu gidu).

viso.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

FFX nusivyle .. xDD

Žmogau, nežinau koks tavo stilius, bet greičiausiai toks stilius turėjo būti kaip ir kitos FF dalys: " daug secrets, kovos sistema gera, dievai gerai atrodo ir visa kita, man tai tikrai gerai atrodė, vienas populiariausių geimų FFX buvo iš visų, ir tikrai geras žaidimas. Siužetas lb įdomus taip pat.

O wat FF12 jau vargiai priminė Final Fantasy, na šiaip tai norm geimas, bet License sistema paskutinis š, dievai nieko gero nepadaro (aš su Basch su kumščiais daugiau nuimu negu dievas su magija), ginklų daug bet dauguma beverčiai prieš one-handed kardą, istorija tai išvis paskutinis mėšlas!

Gal ir pasikartoju tu FF12, bet čia mano nuomone, tai nevaryk ant FFX, žinau, kad tavo nuomonė, bet jei tau nepatiko FFX, tai tu ne FF fanas (;

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

E bisiki durnas klausimas bet kaip ant FFX isisaugot zaidima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

E bisiki durnas klausimas bet kaip ant FFX isisaugot zaidima

Prie save point'u

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atrodo lyg pirmą kartą konsole žaistum, ar išvis kokį game :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.