xkarys

xbox360 nepavyksta ysirasyt zaidimo

Rekomenduojami pranešimai

sweiki susiduriau su viena problema .As naudojausiau jau siame saite sukurtu gidu xbox360 zaidimams ysirasyti taciau susiduriau su problema kai isarchyvuoju faila vietoj dveiju failiuko .dvd ir .iso pas mane ten yra tik .iso o dvd nera kaip tai suprasti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sweiki susiduriau su viena problema .As naudojausiau jau siame saite sukurtu gidu xbox360 zaidimams ysirasyti taciau susiduriau su problema kai isarchyvuoju faila vietoj dveiju failiuko .dvd ir .iso pas mane ten yra tik .iso o dvd nera kaip tai suprasti?

Geriau isyskaitik gida !

Tau reikai sukurti .dvd failiuka ! :D

Deja, šiame relyze neturime all-graw2.dvd failiuko, tad reikės jį pasigaminti patiems. Jo neturėdami sugadinsime savo DVD+R DL laikmeną.

- Atsidarykite Notepad ir nukopijuokite žemiau esančią citatą

LayerBreak=1913760

all-graw2.iso

- Gautą failą išsaugokite (Save as) pavadinimu "all-graw2.dvd (būtike tikri, kad pavadinote failą ne "all-graw2.txt", o "all-graw2.dvd"!)

LayerBreak būna visuomet standartinis ir nekintantis skaičius – 1913760, o sekanti eilutė – tai Jūsų .iso failo pavadinimas, šiuo atveju all-graw2.iso.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra du būdai gauti dvd failą.

1 Perleisti iso failą per abgx programą ir ji padaro dvd

2 Pasidaryti su notepadu: sukuri naują tekstinį dokumentą ir į jį įrašai

LayerBreak=1913760

IMAGE.000

ir jį užvadinti tuo pačiu pavadinimu kaip iso failas ir galūne dvd pvz: image.dvd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra du būdai gauti dvd failą.

1 Perleisti iso failą per abgx programą ir ji padaro dvd

2 Pasidaryti su notepadu: sukuri naują tekstinį dokumentą ir į jį įrašai

ir jį užvadinti tuo pačiu pavadinimu kaip iso failas ir galūne dvd pvz: image.dvd

Kur image.000 ten irasai zaidimo iso failo pavadonoma.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu visiems uz HELP :D isiskaityt isiskaiciau tik vistiek nepakirtau bet va db jau pakirtau .o dar vienas klausimas atsidarius notepad reikia tik yrasiti ta koda ir uzvadinti .dvd failiuku ar reikia dar pirma ta notepad nusikopint y ta isarhyvinta folder ir tik tada sawint?

taigi padariau viska ka reikejo nukopijavau y notepad ta koda ir issaugojau kaip reikia tada kai atsidarau ta faila isarchyvuota extraktinu jy dar karta ir man ismeta imgburn programa taciau tada ismeta jog neranda to .iso failo as net nezinau ka db daryt mane jau neviltis apeme kai viskas jau ranka pasiekema viskas velniop iseina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.