scalman

NFS SHIFT 2: Unleashed

Rekomenduojami pranešimai

Šiandien patikrinau ir gavau patchą 1.02, kitaip - antrą patchą. Teisybė - vairo lagai ištaisyti, bet dar jaučiamas "diskomfortas", bet žaisti jau galima pilnai. Erzint pradeda oponentai, kurie važiuoja lyg tavęs nematydami, t.y. jei tik kiek sumažini tempą, praktiškai visuomet įvažiuos į tave, ko pasekoje susimėtai ir gali laisvai restart daryti.

GT5 teks dabar dulkėti, nes man šis Shift2 daug "gyvesnis", nei GT5.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As ir katik isbandziau su naujausiu atnaujinu bent jau su pulteliu ziadziasi tikrai maloniai, prisedus nebegalima atsitraukti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jau beveik visa perejas supratau viena dalyka. masinos valdosi lengviau nei 1 dali. labiau pasidare toks Forzos stilius, kai is posukio gali ant dugno isvaziuot ir masina tiesiog tolygiai graziai is leto akseleruosis. 1 dali shifto tai buvo grynas raw power kaip sakoma. su bet kokia galu varoma masina kad ir Nissan 350Z ar silpnesnem netgi ,nesvarbu bet akselerecija 1 dali reikia jau tikrai taikyt ir niekad nepadarysi dugno.o va 2 dali gali daryt kad ir su Porshe kas isvis keista. taip atrodo kad butu ijungtos dar sistemos kurios neleidzia ratam prabuksuot, nors is tiesu viska buni isjunges. tas pats kaip ir su Forza jautesi. na zaidimas tapo labiau visiem prieinamas tokiu budu tikriausiai. va kad ta dalyka jie pataisytu su kokiu patchu ar pan tai butu isvis gerai. ne dabar na beveik visos lenktynes is tikro 2 dali buvo pereitos dugnais, tik jau labai galingi aparatai veliau pradejo siek tiek metytis isvaziuojant is posukiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

krc lekiu su Radikal SR3 per miestus Works klases lenktynese. Shanghai mieste labai idomus posukiai tokie kad oho, krc 2 rata svariai pralekiu, 3iam rate vienam labai geram posuki susitinku viena susicrashinusi kompa. tas varineja i siena pirmyn atagal ir niekaip negali svaziuot...kaip tik toj vietoj kur man reiktu ismint posuki..na siaip ne taip pro ji prasibraunu, ja varysiu toliau..wou..kitas kompas atbulas varo i mane..wtf** ..rimtai atbulas vaziavo.. ;) ok galvoju na cia tai jau bus sekanciam posuki..ok atlekiu ta pacia vieta sekanciam paskutiniam rate..ogi jau 3yse susicrashine i ta pacia vieta vienas apvirtes,kiti pabarste dalis po kelia..uzlekiu ant detaliu ir oba jau lekiu i siena..siaip ne taip is ten isvaziuoju..finishuoju.. :lol:

kitas miestas..velgi 3 rate vienoj vietoj kur geras greitis toks ir kaip tik nuo kalniuko leki vienas susicrashino ir ismete ant keliu tuos didziulius maisus tokius nu kur per puse kelio masyvus tokie..wouu..vos issuku..na jau laukia beda kitam rate..taip ir buvo..jau pristabdes atlekiu ta vieta..vel 3yse padare masyvu crasha, detaliu pilnas kelias ,bei 3 maisai tie ismesti i viduri kelio ,kiti sonuose ..krc.. :) siaip ne taip isvairuoju slalomu ta kliuti ir pagaliau finishuoju... ;) krc wtf lenktynes.. ;):):) ..tai jei nors kampeliu masinos uzkabintum kokia kliuti lekdamas ar sumetytu..ir atia..bet tai tas Radikal aparaciukas tai valdosi tikrai "radikaliai" ..cia tai geris..be stogo leki su cockpit vaizdu.detalumas cockpito pasakiskas,vairas atrodo kaip tikras mmm. atrodo kad tikrai minsktas butu..taip ir norisi i vaira vis paziuret kai leki..labai grazu..saule belekaip sviecia i akis, ir pati masina valdosi pasakiskai.tiesiog kompai negali rungtis su savo sunkiasvoriais works'ais pries si zveri.

Dirt3 tikrai neturi tokio detalaus cockpit,ir taip smagiai nesijauciau kai vaira sukioji realiai i abi puses pilnai naudodamas visa analogo eiga. :)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

krc lekiu su Radikal SR3 per miestus Works klases lenktynese. Shanghai mieste labai idomus posukiai tokie kad oho, krc 2 rata svariai pralekiu, 3iam rate vienam labai geram posuki susitinku viena susicrashinusi kompa. tas varineja i siena pirmyn atagal ir niekaip negali svaziuot...kaip tik toj vietoj kur man reiktu ismint posuki..na siaip ne taip pro ji prasibraunu, ja varysiu toliau..wou..kitas kompas atbulas varo i mane..wtf** ..rimtai atbulas vaziavo.. :mml: ok galvoju na cia tai jau bus sekanciam posuki..ok atlekiu ta pacia vieta sekanciam paskutiniam rate..ogi jau 3yse susicrashine i ta pacia vieta vienas apvirtes,kiti pabarste dalis po kelia..uzlekiu ant detaliu ir oba jau lekiu i siena..siaip ne taip is ten isvaziuoju..finishuoju.. ;)

kitas miestas..velgi 3 rate vienoj vietoj kur geras greitis toks ir kaip tik nuo kalniuko leki vienas susicrashino ir ismete ant keliu tuos didziulius maisus tokius nu kur per puse kelio masyvus tokie..wouu..vos issuku..na jau laukia beda kitam rate..taip ir buvo..jau pristabdes atlekiu ta vieta..vel 3yse padare masyvu crasha, detaliu pilnas kelias ,bei 3 maisai tie ismesti i viduri kelio ,kiti sonuose ..krc.. <_< siaip ne taip isvairuoju slalomu ta kliuti ir pagaliau finishuoju... <_< krc wtf lenktynes.. :mml: :mml: :xd: ..tai jei nors kampeliu masinos uzkabintum kokia kliuti lekdamas ar sumetytu..ir atia..bet tai tas Radikal aparaciukas tai valdosi tikrai "radikaliai" ..cia tai geris..be stogo leki su cockpit vaizdu.detalumas cockpito pasakiskas,vairas atrodo kaip tikras mmm. atrodo kad tikrai minsktas butu..taip ir norisi i vaira vis paziuret kai leki..labai grazu..saule belekaip sviecia i akis, ir pati masina valdosi pasakiskai.tiesiog kompai negali rungtis su savo sunkiasvoriais works'ais pries si zveri.

Dirt3 tikrai neturi tokio detalaus cockpit,ir taip smagiai nesijauciau kai vaira sukioji realiai i abi puses pilnai naudodamas visa analogo eiga. <_<

hmm tu mane sudominai su tuo radicaliu agregatu lekiu kulversciais isbandyti ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hmm tu mane sudominai su tuo radicaliu agregatu lekiu kulversciais isbandyti <_<

siaip cia jei Works klasej ziuret tai nieko geriau nera uz Radical SR3 , bei dar galima Caterham R500 pasitiunint i Works ,tas lekia ne ka prasciau irgi, be to tampa visas atviras..labai kietai atrodo. irgi varuojasi superiskai. nieko kito net nenaudoju jau Works lenktynese tik situos abu. pakeiciu vis tai viena tai kita..tikrai nerealus agregatai abu. nenusibosta ne kiek.

tinka viskam isskyrus..Nurburga..ten tai tikrai GreenHell.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas atrakines jau visus eventus ?

Niekaip nesuprantu jau patirties taskai baiges o 3 nuo galo korteles su eventais dar uzsleptos yra ir nezinau kaip juos atrakint

Redagavo mp3magas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas atrakines jau visus eventus ?

Niekaip nesuprantu jau patirties taskai baiges o 3 nuo galo korteles su eventais dar uzsleptos yra ir nezinau kaip juos atrakint

o tai GT1 ne paskutine kortele ? manau kad paskutine. nes as dar losiu GT3 bei Works klasese ir jau turiu 88% geimo.o dar liko kokie 5 , 6 eventai pereit. ir tada GT1 manau ten ir susirinks viskas. siaip xp max lvl as jau pasiekiau prie kazkur 60% tai buvo labai senai jau. gan keistai su tuo lvl cia jis sugalvojo. max 20 lvl.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai GT1 ne paskutine kortele ? manau kad paskutine. nes as dar losiu GT3 bei Works klasese ir jau turiu 88% geimo.o dar liko kokie 5 , 6 eventai pereit. ir tada GT1 manau ten ir susirinks viskas. siaip xp max lvl as jau pasiekiau prie kazkur 60% tai buvo labai senai jau. gan keistai su tuo lvl cia jis sugalvojo. max 20 lvl.

bet bent jau man mantosi dar 3 korteles uzsleptos po gt1 Redagavo mp3magas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet bent jau man mantosi dar 3 korteles uzsleptos po gt1

ten su DLC juos gausi tuos naujus eventus manau. na jau yra Legends DLC bei speedhunters. tai ju ten ir turetu but vietos gale tose naujose kortelelese turbut. kas turi tuos dlc gali pasakyt tiksliau.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na va sugalvojau Endurance nors vienas pralekt ,tuos 20 ratuku. tai paemiau Mount Panorama trasa, ir su savo D klases biski tiuninta Mazda RX-7 (FC3S) , cia ta sena RX-7 , pralekiau vienu prisedimu be pauziu, su vienom padangom. uztrukau virs 52 minuciu. aisku viskas isjungta, ir su helmet kamera, medium kompai,bet laisvai galima buvo ir ant hard varyt. kita endurance taip ir darysiu, nes jau ties 12 ratu pradejau vytis ratu atsilikusius. o siaip tai super emocijos. ir trasa is tokiu sunkesniu cia ta, su ivairiais pakilimais ,nusileidimais ir savo garsiais pavojingais vingiais, tai veikt buvo ka prie vairo tikrai. ;)

viso geimo jau 97% . like tik endurance grupe nepereitos.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

RX-7 klasika, kaip ir Supra MKIV ;)

Man vis laiko stoka neleidžia įsijausti ir smarkiai pasistūmėti, nors žaidimas to vertas.

Beje, ankščiau rašei, kad šios dalies vairavimas lengvesnis už 1 dalies ir primena Forza. Nesutikčiau nei su vienu teiginiu (nebent pas tave kai kurios pagalbos įjungtos). Pvz. bent jau pas mane labai paprastas - E46 M3 neblogai patunintas, tik spėk "šikną" laikyti išeinant iš posūkio ir spaudžiant gazą. Realumo jausmas tikrai neblogas, + kai pakeiti pora menkniekių mašinoje ir tas iš karto trasoje jaučiamas.

Kol kas pirmos vietos negaunu niekaip pradžioje, kur su lotus elise reikia važiuoti. Valdosi ji man labai netikroviškai ir vairo nustatymų keitimas daug labai negelbėja.....

Drifto net tutorial nepraeinu, pieva kažkokia. Tiek su vairu bandžiau, tiek su pulteliu. ;) Matyt nepakankamai....

Redagavo nobelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

RX-7 klasika, kaip ir Supra MKIV ;)

Man vis laiko stoka neleidžia įsijausti ir smarkiai pasistūmėti, nors žaidimas to vertas.

Beje, ankščiau rašei, kad šios dalies vairavimas lengvesnis už 1 dalies ir primena Forza. Nesutikčiau nei su vienu teiginiu (nebent pas tave kai kurios pagalbos įjungtos)

vairuojasi tikrai lengviau uz Shift1. na cia man kaip jaucias bent jau. pasimu kad ir dabar as ta pirma dali palygint ir na ner ka lygint. kur ten ant medium jau labai sunku laimet , ir nekalbu kas darosi su galingesnem masinom, o kur cia medium tai na toks vidutinis tik sudetingumas, meginau rungtis ir ant hard ir nebuvo per daug sunku sitam Shifte. del forzos tai jo perlenkiau gal lazda.. ;) . o as drifta kaip tik pagavau ta valdyma , na tutorialas ir man sunkiai sekesi po visu lenktyniu losimo,nes na visai kita sistema vairavimo ir visko. bet po kiek laiko kai ismokau su tuo nissan driftint tai visus drifto eventus tik su juo vienu ir perejau, meginau kitas imt masinas tai nieko nesigauna, vis del to reikia daug praktikuotis ir su viena masina kol ismoksti kaip ir kas geriau, kaip padangu nesusprogdint ir pan. nes tas ivyksta jau kokiam 2 rate is 3 jei per daug drozi. driftas pradzioj buvo toks nervu tampymas ,bet veliau tapo tikru malunumu driftint. ;) galia kad tiek mazai eventu zaidimas turi..per greit baigesi. teko veliau jau lost Quick race ir megint masinas.susipirkau beveik visas D klases jau, C irgi nemazai, bet kazkaip pats tas megint nauja trasa man su D klase siek tiek patiuninta. dar vienas kuriozas per Quick race kai galima pasirinkt lenktynem tas trasas kurios niekad nebuvo naudojamos lenktynem o kuriose tu tik driftinai, nes ten posukis po posukio ir sonuose kalnai smelio supilti, tai paimi ir surengi tenai lenktynes su 15 masinu. ir dar nakti..va ten tai buna vaizdeliu..ir siaip smagu ziuret kaip kompai parodo ko ju AI tikrai vertas, ir is tikro gan gerai pasirodo jie ten iki tos vietos kai uzkemsa trasa susigrude i viena vieta kur nors.. ;)

..beje gal kas lose ta Legends DLC ? ar jis duoda nauju eventu per karjera ir kiek ju duoda.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na driftas ir šiaip man nelabai prie širdies, tai gal galui paliksiu...

O šiaip laukiu, kada rimčiau susitvarkysiu su pasirinktos auto nustatymais ir šturmuosiu Nordschleif'ą ;) Yra, kas ir per 5.45 pravažiuoja ;)

O toliau - online. Dabar gi gėda lysti, reikia daugiau praktikos, o kol kas dėl laiko ir sėdynės jos trūksta ;)

Kas įdomiausia, po Shift2 jokio noro nėra įjungti GT5.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Legends duoda 8 cardus, o juose dar bent 20 eventų yra (kai kurie iš kelių stage susideda). O speedhunters duoda 10 cardų, jei įdomu kam :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.