Leprekonas

Xbox 360 Controller (neoriginalus) - kur rasti?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, katik gavau xboxą iš brolio, bet atsiuntė tik vieną controller'į. Buvau parduotuvėse, ten kainuoja virš 100 litų, dealextreme.com radau neoriginalų už $23, bet ar galima nusipirkti neoriginalų controllerį Vilniuje? Gal Gariūnuose yra kažkas tokio?

Redagavo Leprekonas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai skelbimuose paieskok wireless gal uz 70 lt galima rast ,laidiniai dar pigiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu skelbimuose paeiškok naujų originalų, po 100 Lt mačiau pardavinėja, tikrai labiau apsimoka, nes neoriginalai ilgai netemps ( retai būna ir išeičių), kai orga nusiperki žinai, kad tau jis laikys (pats neseniai pirkau deveta ps3 pulta, bet viskas veikia) .Pats senai turėjau ps1 ir tevas pirkdavo pultelius ( padielkas ) kas savaite, kurie po 10 lt kainuodavo, neprisimenu kas atsitikdavo, bet sugesdavo greit, gal dabar kitaip. Tokie kaip mad catz gal ir netaip dažnai gęsta, bet vistiek, ne originalas :D.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per brangu man 100lt. :D Be to xbox'as tas gal visai neilgai veiks, tai vejam isleist nesinori. Man tinka neoriginalas, bet skelbimuose paziuret vistiek verta, gal ka ir surasiu...

Kaip supratau nezinot kur galima to ko man reikia rast?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per brangu man 100lt. :D Be to xbox'as tas gal visai neilgai veiks, tai vejam isleist nesinori. Man tinka neoriginalas, bet skelbimuose paziuret vistiek verta, gal ka ir surasiu...

Na Šiauliuose tai mačiau jų pirkti topocentre, tai ir Vilniuje turėtų būti. Kiek mačiau tai kainos buvo < 70 lt, o su laidais tai ir po 30 buvo, bet aišku dėl jų kokybės nieko negaliu pasakyti :)

Redagavo Xadex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per brangu man 100lt. :) Be to xbox'as tas gal visai neilgai veiks, tai vejam isleist nesinori. Man tinka neoriginalas, bet skelbimuose paziuret vistiek verta, gal ka ir surasiu...

Veiks tas xbox' as, nusipirk aušintuvus ir pritaisyk prie galo, tada nemanau, kad taip greit ta rrod'a gausi, Vilniuj turėtum rast didžiosiose kompiuterių ir elektronikos parduotuvėse (topo centre, Bms, elektromarkt), nors ten kainos x2 palyginus su užsienio internetinėmis parduotuvėmis, nėra taip sunku rast tik reikia paeiškot :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nusipirk ta joystika deveta, jei boxas suges, galesi parduot ta joystika uz ta pacia kaina, nes pirkeju tikrai bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na Šiauliuose tai mačiau jų pirkti topocentre, tai ir Vilniuje turėtų būti. Kiek mačiau tai kainos buvo < 70 lt, o su laidais tai ir po 30 buvo, bet aišku dėl jų kokybės nieko negaliu pasakyti :thumbsup4:

tu isitikines kad ten xboxo, xboxo 360 pultai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu isitikines kad ten xboxo, xboxo 360 pultai?

belaidziu nebuvo XBOX1, nu buvo, bet prie ju buvo ir adapteris. o del laidinio tai viskas aisq, reik ziuret kad butu usb laido gale, o ne kazkokia keista senoviska jungtis :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.