vytas654321

Del zaidimu update?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki neseniai pirkau ir flashinau xbox 360, parupo paziureti kas per xbox live, uzsiregirtravau viskas veikia, bet kai idedu zaidima taspats originalu ar ne, ismeta lentele ar norite updateinti si zaidima.

Visalaik spaudziu ne, bet ar uzbanintu jei paleisciau updatinti. Beja xbox360 flashintas i naujausia iXtreme 1.6. Ar man gresia banas jei padarysiu update?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki neseniai pirkau ir flashinau xbox 360, parupo paziureti kas per xbox live, uzsiregirtravau viskas veikia, bet kai idedu zaidima taspats originalu ar ne, ismeta lentele ar norite updateinti si zaidima.

Visalaik spaudziu ne, bet ar uzbanintu jei paleisciau updatinti. Beja xbox360 flashintas i naujausia iXtreme 1.6. Ar man gresia banas jei padarysiu update?

siaip ixtreme lt yra naujausias, o su 1.6, tikrai ban...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neperseniai as flashinau savo X360 dabar tiksliai nepamenu 1.6 lyg, ir bano jau 2men negaunu viskas oki doki, ir tas flashintojas sake kad su sia versija ban gauti yra beveik neimanoma :P , O manau veliau kad eis naujesni Zaidimai tada manau vel reikes flashinti ir vel eis tokios versijos kurias pagauti yra beveik neimanoma. Cia tik mano nuomone nesu toks xbox zinovas....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neperseniai as flashinau savo X360 dabar tiksliai nepamenu 1.6 lyg, ir bano jau 2men negaunu viskas oki doki, ir tas flashintojas sake kad su sia versija ban gauti yra beveik neimanoma :) , O manau veliau kad eis naujesni Zaidimai tada manau vel reikes flashinti ir vel eis tokios versijos kurias pagauti yra beveik neimanoma. Cia tik mano nuomone nesu toks xbox zinovas....

Yra "beveik neimanoma" iki tol kol banu bangga ateina, prisijungsi nezinodamas ar ta banga yra ar ne ir gausi dovanu :) O jai dar su 1.6 , tai sekmes rizikuojant toliau.

Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gal yra kažkokiu būdų numatyti banų bangą? :)

Jei Tu su ix1,6 ir eini į Live, tai greičiausiai jau esi pažymėtas banui ir Tau tai yra neišvengiama. Nepriklausomai nuo to, ar numatysi bangą ar nenumatysi.

Numatyti gali 2 būdais:

- Prieš įjungdamas shitbox360, perskaityk keletą forumų (xbox-scene, team xecutor, iextreme ir pan.). Jei ten niekas nesigirs, kad yra banintas - junkis :)

- Ekstrasensų paslaugos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.