Mindaugas1234

Del psp game

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi isnarsiau visa interneta bet atsakymo neradau tai jus gal man padesit .Tai va kokia problema su midnight club la remix pereinu 3% ir nulusta psp ir issijungia .PADEKIT LABAI PRASAU :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai gal fake kortele? Gal blogas zaidimo realesas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidimas gali but kaltas, kito realese ieskok ,seip dar gali pabandyt cpu speed nustatyt i default.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal koki apkarpyta radai,neisku kaip apkirpta..megink naudot kita psp greiti,pvz vietoj default 333mhz ar atvirksciai,dar skirtumas buna nuo to ar naudoji m33 ar ta sony pasirinkes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kortele tai ne fake o sita game nors ir is bet kur siusciaus vistiek tas pats bandziau daryti visaip cpu 333 mhz ar defaut bet vistiek nepadejo gal turite kitu minciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali būt tokia problema del cfw, pabandyk persirašyt į 5.03 (aš kai įsirašiau šitą versija man tada sklandžiai veikt pradejo, o kai buvau gen d3, tai "užpuliuodavo" ir luždavo žaidimas ant vienos vietos ir seivai nevisalaik veikdavo), dar gali bandyt į 5.50 prometheus rašyt aš nebandžiau, bet gal veiks normaliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.