ReiKaz

Zaidimai, del kuriu verta pirkti PSP

Rekomenduojami pranešimai

Jau del God of War, 3rd Birthday, Gran Turismo bei galimybes zaisti PS1 krebzda mintis apie PSP isigijima. Taciau vien del to pirkti PSP dar pilnai nesinori. Papildykit zaidimu sarasa, del kuriu butu verta pirkti PSP.

Aciu uz demesi! :)

Redagavo ReiKaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jau del God of War, 3rd Birthday Gran Turismo beu galimybes zaisti PS1 krebzda mintis apie PSP isigijima. Taciau vien del to pirkti PSP dar pilnai nesinori. Papildykit zaidimu sarasa, del kuriu butu verta pirkti PSP.

Aciu uz demesi! :)

Final Fantasy VII: Crisis Core, dar laukiam Resident Evil portable :)

Redagavo inpeace

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Metal gear solid peace walker, metal gear solid portable ops, burnout legends, silent hill shattered memories, silent hill origins, tekken dark resurrection, syphon filter dark mirror, gta liberty city stories bei vice city stories, burnout dominator, twisted metal head on ir syphon filter logans shadow.Siaip yra dar nemazai neblogu zaidimu, bet sie mano manymu bene geriausi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai PSP gal 5 geimai kuriuos noreciau praeiti.. del to kazkaip nelabai norisi pirkti PSP :/

Metal Gear Ac!D

Metal Gear Ac!D 2

God of war chains of olimpus & Ghost of sparta

MGS: peace walker

Parasite eve: 3rd birthday (ir tai neaishku dar ar bus geras)

....viskas...galeciau vel parduoti nusipirkes :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

The PlayStation 1 has 2,409 games.

:D

Del situ verta pirkt

O seip tai GTA viso dalys, Grant Turismo, Assassins creed, Little big planet, motorstorm, DBZ, Midnight club, NFS ir t.t.

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

final fantasy 7 crisis core man yra vienas geriausiu zaidimu apskritai , dar man visai manhunt 2 patiko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau daug gerų žaidimų čia išvardino. Dar pridėk pirmo PlayStation žaidimus. Dar pridėk emulator'ius (sega genesis, nes,snes,gba...). O dar kur homebrew (pavyzdžiui PSPcomic. kur gali laisvai skaityti komiksus). Gali klausytis muzikos , žiūrėti video, naršyti internete. Čia toks daiktas kur tikrai rasi kur panaudot. Aš savo PSP Fat pirkau praktiškai tik dėl Tenchu TOTA. :D Ir tikrai nesigailiu. Nors čia gal kaip kam. Pas kitus jis tik dulka. O man keista pasidaro kai pasako , kad nėra ka žaisti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Final Fantasy VII: Crisis Core, dar laukiam Resident Evil portable :D

nebus to resident evil..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geru zaidimu tikrai yra, taciau tame beda, kad tokiu zaidimu kuriuos galima zaisti ir ant X360 tiesiog nera reikalo prasideti su PSP. Dar atkrinta, kad ir geri, bet animaciniai zaidimai kaip DBZ taigi, sarasas nelabai plateja. O kas liecia PSX zaidimus, tai tik pliusiukas, nes asmeniskai turiu telefona HTC HD2 ant kurio per emuliatoriu zaidziu PSX zaidimus. Be to jau manau problema del keliu PSP ekskliuzyvu isbandymo nemazai ispresta - yra PSP emuliatorius ant PC prie kurio vis dirbama, ateityj neturetu reiket gero PC, kad galetumem zaisti PSP zaidimus. Asmenininis sprendimas - gaila, bet neapsimoka pirkti, nes zaidimu tikrai nera tiek daug kuriuos zaisciau.

Redagavo ReiKaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.